• Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm  - 1
  • Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm  - 1

Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την απίστευτη αντοχή της και τη διαφάνειά της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα προστατευθούν από κάθε είδους ζημιά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας διαφανή και απογειώστε τις πωλήσεις σας!
20570
5213004060146
0,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm ανταλλακτικό

Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το ιδανικό ανταλλακτικό που θα σας βοηθήσει σε κάθε καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν θα σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία και αποτελεσματικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε το UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο εργαστήριο ή στο σπίτι!
Τιμή 2,29 €
Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr Logo - 1 Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr Logo - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr

Η Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε κανένα πρόβλημα να μείνει ανεπίλυτο, αποκτήστε τώρα τη Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr και λύστε τα πάντα με ένα απλό και γρήγορο τρόπο.
Κανονική τιμή 3,17 € Τιμή 2,98 €
  • -0,19 €
  • -0,19 €

Nast χαρτοταινία λευκή 50mm x 40m

Η λευκή χαρτοταινία Nast διαστάσεων 50mm x 40m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία συσκευασίας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nast, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα τη χαρτοταινία Nast και εξασφαλίστε την τέλεια συσκευασία για τα προϊόντα σας!
Τιμή 1,39 €

Λαστιχακια 1kg 204/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 204/1,5 της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της απόδοσής σας στο γυμναστήριο. Με ανθεκτικό υλικό και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτά τα λαστιχάκια θα σας βοηθήσουν να προπονηθείτε με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας και να αναβαθμίσετε την προπόνησή σας!
Τιμή 5,01 €

Logo foam tape αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m

Η αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m της εταιρίας Logo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή. Το εύκαμπτο υλικό της ταινίας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, ενώ η διπλή όψη της εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αποκτήστε τώρα την ταινία Logo foam tape και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 1,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr Crispy king - 1 Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr Crispy king - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε απόλυτα. Απολαύστε την τραγανή γεύση και την πλούσια υφή τους και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Μη διστάσετε, δοκιμάστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr τώρα!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 0,95 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Νουνού γάλα συμπυκνωμένο kid 400gr

Το ΝΟΥΝΟΥ kid είναι ένα παιδικό συμπυκνωμένο ρόφημα γάλακτος από 100% φυσικό γάλα, εμπλουτισμένο με απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω. 

Η νέα προηγμένη σύνθεση του NOYNOY kid προσφέρει στα παιδιά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη καθώς και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Τιμή 1,70 €

Tesori άρωμα ayurveda 100ml

Το αιθέριο άρωμα που προσφέρει μια ευεργετική καταπραϋντική και εξισορροπητική δράση. Οι νότες από ξύλο και κεχριμπάρι, που συνδυάζονται με ένα γλυκό άρωμα πορτοκαλιού και λεμονιού, εμπλουτίζονται από μια έγχυση Patchouli και κέδρου, προσφέροντας μια έντονη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας.

Τιμή 4,59 €