• Uhu κόλλα super glue minis blister 4x1gr
  • Uhu κόλλα super glue minis blister 4x1gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUHU

Uhu κόλλα super glue minis blister 4x1gr

Η Uhu super glue minis blister 4x1gr της εταιρίας UHU είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε εργασία που χρειάζεται σταθερότητα και αξιοπιστία. Με τη μικρή του συσκευασία, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας για άμεση χρήση. Αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία, εξασφαλίζοντας μια μόνιμη συγκόλληση που διαρκεί. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την Uhu super glue minis blister 4x1gr για απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία.
19471
4026700432602
3,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την απίστευτη αντοχή της και τη διαφάνειά της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα προστατευθούν από κάθε είδους ζημιά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας διαφανή και απογειώστε τις πωλήσεις σας!
Τιμή 0,47 €

Χαρτοταινία λευκή 60 βαθμών 30mm x 45yards

Η λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών 30mm x 45yards είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία. Εύκολη στη χρήση και ανθεκτική, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε την λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών σήμερα και αναβαθμίστε την επαγγελματική σας εμφάνιση!
Τιμή 0,89 €

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,47 €

Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m

Η Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα πάντα στη θέση τους. Με την αξιοπιστία και την αντοχή της Primo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην ποιότητα της Primo ταινίας διπλής όψης και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει.
Τιμή 0,62 €

Logo foam tape αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m

Η αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m της εταιρίας Logo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή. Το εύκαμπτο υλικό της ταινίας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, ενώ η διπλή όψη της εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αποκτήστε τώρα την ταινία Logo foam tape και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 1,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml

Το Colgate στοματικό διάλυμα plax cool mint 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας. Η δροσερή γεύση του δροσίζει την αναπνοή σας, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Plax βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκας και της τερηδόνας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,24 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 34 τεμαχίων της εταιρείας Swiffer. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 7,66 €

Gillette αφρός ξυρίσματος για κανονικές επιδερμίδες 300ml

Ο αφρός ξυρίσματος Gillette Regular ενυδατώνει τα γένια για εύκολο ξύρισμα και η πλούσια υφή του προστατεύει την επιδερμίδα, καθώς οι λιπαντικοί παράγοντες επιτρέπουν στις λεπίδες να γλιστρούν πιο εύκολα. 

Τιμή 2,56 €