• Λαστιχακια 1kg 102/1,5
  • Λαστιχακια 1kg 102/1,5

Λαστιχακια 1kg 102/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 102/1,5 της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα γυμναστικής. Με μοναδικό design και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα λαστιχάκια θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε άψογα τις ασκήσεις σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την προπόνησή σας!
33029
3302933029
5,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Logo tape eco μονωτική ταινία μαύρη 19mm x 18,3m

Η μονωτική ταινία Logo tape eco είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία! Η μαύρη απόχρωση της δίνει μια στυλάτη εμφάνιση, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν πρακτική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λύση σε κάθε κατάσταση!
Τιμή 0,69 €

Logo tape ταινία συσκευασίας διαφανής 48x100m

Η διαφανής ταινία συσκευασίας Logo tape διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Με διαστάσεις 48x100m, αυτή η υψηλής ποιότητας ταινία είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε συσκευασία. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την ασφάλεια των προϊόντων σας με τη Logo tape!
Τιμή 2,04 €

Logo Ταινία Συσκευασίας Διάφανη Αθόρυβη 48mm x 66m

Διάφανη ταινία συσκευασίας αθόρυβη της εταιρείας Logo, με πλάτος 48 χιλιοστά και μήκος 66 μέτρα. Ιδανική για διάφορες χρήσεις, προσφέρει ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας και είναι κατάλληλη για μετακομίσεις, μεταφορικές εταιρίες, συσκευαστήρια, κατασκευές και άλλου είδους εργασίες. Διατίθεται ανά τεμάχιο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τύπος: Αθόρυβη

Πλάτος: 48mm

Μήκος: 66m

Τιμή 1,77 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επισκευή ή εργασία που χρειάζεται μόνωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε καμία επιφάνεια απροστάτευτη - επιλέξτε τη Logo tape eco μονωτική ταινία για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,79 €

Uhu twist & glue κόλλα γενικής χρήσης 35ml

Η Uhu κόλλα γενικής χρήσης 35ml twist & glue της εταιρίας UHU είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία κόλλησης. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα αντικείμενα σας θα παραμείνουν σταθερά ενωμένα. Αποκτήστε τώρα τη Uhu κόλλα twist & glue και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα σε κάθε σας εργασία!
Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

HF αρωματικό κερί κρέμα βανίλιας 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Teza extra spray για κατσαρίδες & μυρμήγκια 300ml

Το ΤΕΖΑ Extra Spray εξολοθρεύει άμεσα κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους. Ειδική βαλβίδα επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Τιμή 3,32 €

Τοπ ξύδι κόκκινο χωρίς γλουτένη 350ml

Ιδιαίτερα αρωματικό ξίδι από 100% εκλεκτό κρασί, που αποτελεί μια διαχρονική αξία των προϊόντων ΤΟΠ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας που θέλουν ξίδι. Συνιστάται ιδιαίτερα στη μαγειρική με κοινό ξίδι, αλλά και για σπιτικά τουρσιά και ελιές.

Τιμή 0,79 €