• Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg
  • Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
29604
5214000112792
5,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m

Η Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας δημιουργικό έργο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να δώσετε νέα διάσταση στη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 0,84 €

Uhu κόλλα super glue minis blister 4x1gr

Η Uhu super glue minis blister 4x1gr της εταιρίας UHU είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε εργασία που χρειάζεται σταθερότητα και αξιοπιστία. Με τη μικρή του συσκευασία, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας για άμεση χρήση. Αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία, εξασφαλίζοντας μια μόνιμη συγκόλληση που διαρκεί. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την Uhu super glue minis blister 4x1gr για απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία.
Τιμή 3,65 €

Logo χαρτοταινία λευκή eco 50x40cm

Η λευκή Eco χαρτοταινία Logo δημιουργεί το τέλειο φινιρίσμα σε κάθε σας συσκευασία. Με διαστάσεις 50x40cm, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή προσωπική σας ανάγκη. Αποκτήστε την τώρα και δώστε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε συσκευασία σας!
Τιμή 1,74 €

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm ανταλλακτικό

Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το ιδανικό ανταλλακτικό που θα σας βοηθήσει σε κάθε καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν θα σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία και αποτελεσματικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε το UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο εργαστήριο ή στο σπίτι!
Τιμή 2,29 €

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Pasta del capitano οδοντόκρεμα carbone attivo 100ml

Η οδοντόκρεμα "Pasta del Capitano Carbone Attivo" σε συσκευασία 100ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη στοματική σας υγιεινή. Η σύνθεσή της συμπεριλαμβάνει ενεργό άνθρακα, ο οποίος φημίζεται για τις ιδιότητές του να απορροφά τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες, προσφέροντας ενισχυμένο καθαρισμό.

Τιμή 1,18 €

Simba πατέ σκυλοτροφή μοσχάρι & αρακάς 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για ενήλικους σκύλους από την Simba

Mε μοσχάρι και μπιζέλια

Για όλες τις ράτσες ενήλικων σκύλων

Ενσωματωμένο με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες και αρωματισμένο με φυσικά αρώματα

Yψηλή περιεκτικότητα σε ευγενείς πρωτεΐνες και καλή ενσωμάτωση βιταμινών

Τιμή 0,68 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Κουβέρ σετ πιρούνι, μαχαίρι και χαρτοπετσέτα συσκευασμένο ξύλινο 16cm 50τεμ

Το ξύλινο σετ πιρούνι, μαχαίρι και χαρτοπετσέτα της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Με υψηλής ποιότητας υλικά και κομψό design, αυτό το σετ θα κάνει κάθε γεύμα σας μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 3,85 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού