• Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 1
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 2
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 3
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 4
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 5
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 6
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 1
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 2
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 3
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 4
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 5
  • Cover κόλλα στιγμής 2x3gr Cover - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCover

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
19448
5201507001032
2,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κόλλα στιγμής από την Cover σε υγρή μορφή για εύκολη εφαρμογή. Έχει ισχυρή δράση σε άμεσο χρονικό διάστημα. Για την εφαρμογή της, οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές. Απλώνεται στην μία μόνο επιφάνεια και στη συνέχεια εφαρμόζουμε πίεση για 10 έως 30 δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει. Είναι κατάλληλη για χρήση σε γυαλί, δέρμα, μέταλλο, πλαστικό.

Βάρος: 3gr

Ποσότητα: 2τμχ

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λαστιχακια 1kg 402/5

Τα λαστιχάκια 1kg 402/5 είναι το απόλυτο αξεσουάρ γυμναστικής που χρειάζεσαι! Με εξαιρετική αντοχή και ελαστικότητα, αυτά τα λαστιχάκια θα σου επιτρέψουν να εκτελέσεις αποτελεσματικά κάθε ασκηση. Αναβαθμίστε την προπόνησή σας και αγοράστε τα τώρα!
Τιμή 5,01 €

Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm

Η Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεκή υφή της και τις διαστάσεις 30x40cm, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συσκευασίες σας πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη διαφορά στον τρόπο που παρουσιάζετε τα προϊόντα σας.
Τιμή 1,00 €

Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m

Η Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας δημιουργικό έργο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να δώσετε νέα διάσταση στη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 0,84 €

Nast ταινία διαφανής 12mmx33m

Η Nast ταινία διαφανής 12mmx33m είναι το ιδανικό εργαλείο για τις καθημερινές σας ανάγκες συσκευασίας. Με ανθεκτικότητα στο ξεπάτωμα και εύκολη χρήση, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να σφραγίσετε τα πακέτα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήνετε καμία αμφιβολία, επενδύστε στην ποιότητα και την αξιοπιστία της Nast ταινίας διαφανής για άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,39 €

Logo Ταινία Συσκευασίας Διάφανη Αθόρυβη 48mm x 66m

Διάφανη ταινία συσκευασίας αθόρυβη της εταιρείας Logo, με πλάτος 48 χιλιοστά και μήκος 66 μέτρα. Ιδανική για διάφορες χρήσεις, προσφέρει ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας και είναι κατάλληλη για μετακομίσεις, μεταφορικές εταιρίες, συσκευαστήρια, κατασκευές και άλλου είδους εργασίες. Διατίθεται ανά τεμάχιο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τύπος: Αθόρυβη

Πλάτος: 48mm

Μήκος: 66m

Τιμή 1,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,50 €

Οδοντογλυφίδες ξύλινες 500τεμ

Οι ξύλινες οδοντογλυφίδες 500 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την προσωπική σας φροντίδα. Με φυσικό ξύλο υψηλής ποιότητας και ανθεκτική κατασκευή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια και άνεση κατά τη χρήση. Μην αφήνετε κανένα προϊόν περιποίησης να λείπει από τη συλλογή σας και αποκτήστε τώρα τις ξύλινες οδοντογλυφίδες 500 τεμαχίων για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,56 €

Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο ρόμβους 25lt M11295C

Παιδικό κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών της εταιρείας TnS κατασκευασμένο από πλαστικό. Αποτελεί μία πρακτική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των παιχνιδιών. Εξοικονομεί χώρο στο παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο διατηρώντας το τακτοποιημένο.

Τιμή 4,66 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών max hold 250ml

Το Syoss, σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από επαγγελματίες κομμωτές, σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. Για 48 ώρες κράτημα και τέλεια ισορροπία μεταξύ κρατήματος και απαλότητας.

For mega strong hold.

•    48 ώρες mega δυνατό κράτημα για εντυπωσιακά χτενίσματα  

•    Δεν κολλάει, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, κατά του φριζαρίσματος  

•    100 % απαλότητα & φυσική λάμψη.

Τιμή 4,49 €