• Λαστιχακια 1kg 302/5  - 1
  • Λαστιχακια 1kg 302/5  - 1

Λαστιχακια 1kg 302/5

Τα Λαστιχάκια 1kg 302/5 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την ενίσχυση της απόδοσης σας στη γυμναστική. Με την ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την προπόνησή σας!
33031
3303133031
5,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Logo Ταινία Συσκευασίας Διάφανη Αθόρυβη 48mm x 66m

Διάφανη ταινία συσκευασίας αθόρυβη της εταιρείας Logo, με πλάτος 48 χιλιοστά και μήκος 66 μέτρα. Ιδανική για διάφορες χρήσεις, προσφέρει ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας και είναι κατάλληλη για μετακομίσεις, μεταφορικές εταιρίες, συσκευαστήρια, κατασκευές και άλλου είδους εργασίες. Διατίθεται ανά τεμάχιο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τύπος: Αθόρυβη

Πλάτος: 48mm

Μήκος: 66m

Τιμή 1,77 €

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm ανταλλακτικό

Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το ιδανικό ανταλλακτικό που θα σας βοηθήσει σε κάθε καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν θα σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία και αποτελεσματικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε το UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο εργαστήριο ή στο σπίτι!
Τιμή 2,29 €

Λαστιχακια 1kg 402/5

Τα λαστιχάκια 1kg 402/5 είναι το απόλυτο αξεσουάρ γυμναστικής που χρειάζεσαι! Με εξαιρετική αντοχή και ελαστικότητα, αυτά τα λαστιχάκια θα σου επιτρέψουν να εκτελέσεις αποτελεσματικά κάθε ασκηση. Αναβαθμίστε την προπόνησή σας και αγοράστε τα τώρα!
Τιμή 5,01 €

Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m

Η Nast χαρτοταινία λευκή 30mm x 40m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας δημιουργικό έργο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να δώσετε νέα διάσταση στη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 0,84 €

Primo ταινία υφασμάτινη μαύρη 48mm x 10mt

Η Primo ταινία υφασμάτινη μαύρη 48mm x 10mt είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την απίστευτη αντοχή και ποιότητα της, δεν θα βρείτε καλύτερη λύση για τις καθημερινές σας ανάγκες. Αποκτήστε την τώρα και δείτε τη διαφορά στην ποιότητα της εργασίας σας!
Τιμή 1,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια με Σουσάμι είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Κανονική τιμή 1,74 € Τιμή 1,34 €
  • -0,40 €
  • -0,40 €

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Elvive σαμπουάν επανασύστασης dream long 400ml

Το Σαμπουάν Επανασύστασης, με κρεμώδη, περιποιητική σύνθεση, βασίζεται σε ένα δυνατό κοκτέιλ συστατικών:

ΦΥΤΙΚΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ που αναδομεί τα μαλλιά ως τις άκρες

BITAMINEΣ που ενδυναμώνουν τα μαλλιά*

KAΣΤΟΡΕΛΑΙΟ που προσφέρει θρέψη & λάμψη στα μαλλιά και τα βοηθάει να διατηρούνται μακριά.

*εργαστηριακό τεστ μετά από πολλαπλές εφαρμογές.

Τιμή 3,97 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο spray 750ml

Το Klinex Hygiene με σύνθεση χωρίς χλώριο είναι ένα καθαριστικό γενικής χρήσης που προσφέρει υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι, εξουδετερώνει ιούς και το 99,9% των βακτηρίων.

Τιμή 2,79 €

Mars ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη 140gr

Το Mars ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη 140gr είναι η τέλεια επιλογή για μια γευστική απόλαυση που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την πλούσια γεύση σοκολάτας της Mars και την εύκολη παρασκευή του, δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από ένα ζεστό φλιτζάνι Mars ρόφημα σοκολάτας. Απολαύστε τη γεύση της παιδικής σας ηλικίας και αφήστε το Mars να σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή.

Τιμή 2,86 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού