• Ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50x60
  • Ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50x60

Ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50x60

Η ταινία σήμανσης pvc κίτρινη-μαύρη 50x60 είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας υλικά για τις εργασίες του. Με ανθεκτικότητα στη θερμοκρασία και την υγρασία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τώρα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
19634
5213006898471
6,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uhu κόλλα super glue minis blister 4x1gr

Η Uhu super glue minis blister 4x1gr της εταιρίας UHU είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε εργασία που χρειάζεται σταθερότητα και αξιοπιστία. Με τη μικρή του συσκευασία, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας για άμεση χρήση. Αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία, εξασφαλίζοντας μια μόνιμη συγκόλληση που διαρκεί. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την Uhu super glue minis blister 4x1gr για απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία.
Τιμή 3,65 €

Logo tape ταινία συσκευασίας διαφανής 48x100m

Η διαφανής ταινία συσκευασίας Logo tape διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Με διαστάσεις 48x100m, αυτή η υψηλής ποιότητας ταινία είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε συσκευασία. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την ασφάλεια των προϊόντων σας με τη Logo tape!
Τιμή 2,04 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επισκευή ή εργασία που χρειάζεται μόνωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε καμία επιφάνεια απροστάτευτη - επιλέξτε τη Logo tape eco μονωτική ταινία για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,79 €

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm ανταλλακτικό

Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το ιδανικό ανταλλακτικό που θα σας βοηθήσει σε κάθε καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν θα σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία και αποτελεσματικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε το UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο εργαστήριο ή στο σπίτι!
Τιμή 2,29 €

Logo χαρτοταινία λευκή eco 50x40cm

Η λευκή Eco χαρτοταινία Logo δημιουργεί το τέλειο φινιρίσμα σε κάθε σας συσκευασία. Με διαστάσεις 50x40cm, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή προσωπική σας ανάγκη. Αποκτήστε την τώρα και δώστε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε συσκευασία σας!
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr

Το Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr της εταιρίας Exxpert είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητά του και την αντοχή του στη χρήση, το Exxpert χαρτί κουζίνας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,93 €

Trolli pop ζελεδάκι μάτι 18,8gr

Δύσκολα θα τα καταφέρουμε να σας περιγράψουμε το πόσο νόστιμα και λαχταριστά είναι αυτά τα μάτια. Βλέποντας λοιπόν αυτούς τους βολβούς ματιών σίγουρα θα αποτραβηχτείτε, αλλά μη φοβάστε γιατί αυτά τα πρωτότυπα ζελέ φτιάχτηκαν για να σας διασκεδάσουν και να σας γλυκάνουν! Τριπλή απόλαυση που θα σας καταπλήξει. Εξωτερικό περίβλημα από ζελέ με γεύση φρούτων, λαχταριστό marshmallow από μέσα και στον πυρήνα υπέροχη ρευστή γέμιση βατόμουρου.

Ιδανικό για γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 0,63 €

Jumbo crunchy waves sweet chili χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves sweet chili χωρίς γλουτένη 90gr της Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και τη υφή του. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γλυκού και πικάντικου, χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους σε κάθε δαγκωνιά.
Τιμή 1,12 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το πακέτο περιέχει 50 βιοδιασπώμενα καλαμάκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως το φυτικό πλαστικό ή το χαρτί. Αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για χρήση σε
Τιμή 1,26 €