• Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCover

Cover βενζινόκολλα 30gr

Η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ψάχνει για αξιόπιστη και αποτελεσματική βενζινόκολλα. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.
19358
5201507000721
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Βενζινόκολλα 30gr με νέα δυνατή σύνθεση για γερές και ανθεκτικές συγκολλήσεις για ξύλο, λάστιχο, δέρμα, δερματίνη, πλαστικά κ.α. 

Ιδανικό για για μικροκατασκευές και επιδιορθώσεις. 

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Stretch film διαφανές 50cm 3kg

Το διαφανές Stretch film 50cm 3kg της εταιρίας Stretch Film είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Με την υψηλή του αντοχή και την ευκολία χρήσης, το Stretch film σας εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και ακέραια. Αποκτήστε το τώρα και δείτε τη διαφορά στην ποιότητα και την προστασία των προϊόντων σας.
Τιμή 8,53 €

Logo foam tape αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m

Η αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m της εταιρίας Logo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή. Το εύκαμπτο υλικό της ταινίας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, ενώ η διπλή όψη της εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αποκτήστε τώρα την ταινία Logo foam tape και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 1,25 €

Λαστιχακια 1kg 302/5

Τα Λαστιχάκια 1kg 302/5 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την ενίσχυση της απόδοσης σας στη γυμναστική. Με την ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την προπόνησή σας!
Τιμή 5,01 €

Logo tape διαφανής ταινία ζελοτέιπ 12mm x 33m

Η διαφανής ταινία ζελοτέιπ Logo tape 12mm x 33m είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και καλά προστατευμένα. Αποκτήστε τη Logo tape τώρα και δώστε στη συσκευασία σας το επαγγελματικό και προσεγμένο αποτέλεσμα που αξίζει.
Τιμή 0,53 €

Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την απίστευτη αντοχή της και τη διαφάνειά της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα προστατευθούν από κάθε είδους ζημιά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας διαφανή και απογειώστε τις πωλήσεις σας!
Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 2x1250ml

Η Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη κλασική 2x1250ml είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση του χώρου σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας έναν υγιεινό και ασφαλή χώρο για εσάς και την οικογένειά σας. Μην αφήνετε τους μικροοργανισμούς να κυριαρχήσουν στο περιβάλλον σας, επιλέξτε την Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη κλασική για μια αποτελεσματική και ασφαλή καθαριότητα.

Τιμή 4,81 €

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-78

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,70 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος φροντίδας για το μωρό σας. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει πανθενόλη, τα μωρομάντηλα Septona προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Μεγάλη αντοχή, εξαιρετική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς γονείς. Αποκτήστε τα Septona calm n care μωρομάντηλα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας τ?
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Η απαλή υφή του φυστικοβούτυρου συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, δημιουργώντας ένα απολαυστικό γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 4,08 €