• -1,03 €
  • Uhu κόλλα γενικής χρήσης νo10 10x7ml UHU - 1
  • Uhu κόλλα γενικής χρήσης νo10 10x7ml UHU - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUHU

Uhu κόλλα γενικής χρήσης νo10 10x7ml

Η Uhu κόλλα γενικής χρήσης νο10 10x7ml της εταιρίας UHU είναι η ιδανική λύση για κάθε είδους επισκευές και εργασίες κόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της UHU, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενα σας θα κολλήσουν με ασφάλεια και διάρκεια. Αποκτήστε τώρα την Uhu κόλλα γενικής χρήσης και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα!
19523
4026700450255
7,37 €
8,40 €
Έκπτωση -1,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοταινία λευκή 60 βαθμών 30mm x 45yards

Η λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών 30mm x 45yards είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία. Εύκολη στη χρήση και ανθεκτική, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε την λευκή χαρτοταινία 60 βαθμών σήμερα και αναβαθμίστε την επαγγελματική σας εμφάνιση!
Τιμή 0,89 €

Uhu patafix αυτοκόλλητα 80τεμ

Τα αυτοκόλλητα Uhu patafix είναι μικρά κομμάτια μαλακής μάζας που χρησιμοποιούνται για το κρέμασμα αντικειμένων στον τοίχο χωρίς τη χρήση καρφιών ή κόλλας. Το πακέτο περιλαμβάνει 80 τεμάχια αυτοκόλλητων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Είναι ιδανικά για την τοποθέτηση αφίσων, καρτελών, φωτογραφιών και άλλων αντικειμένων στον τοίχο με ευκολία και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα.

Τιμή 2,10 €

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm με βάση

Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία DIY ή επισκευή στο σπίτι. Με τη δύναμη της UHU τίποτα δεν μένει ανέγγιχτο. Απλά απλώστε μια λεπτή στρώση κόλλας και δείτε τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά και μακράς διάρκειας. Μην σας απασχολεί η διαφάνεια της κόλλας, αφού θα γίνει αόρατη μετά την στέγνωση. Αποκτήστε τη UHU κόλλα rollafix τώρα και αναβαθμίστε τις εργασίες σας!
Τιμή 3,06 €

Uhu κόλλα super glue minis blister 4x1gr

Η Uhu super glue minis blister 4x1gr της εταιρίας UHU είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε εργασία που χρειάζεται σταθερότητα και αξιοπιστία. Με τη μικρή του συσκευασία, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας για άμεση χρήση. Αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία, εξασφαλίζοντας μια μόνιμη συγκόλληση που διαρκεί. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την Uhu super glue minis blister 4x1gr για απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία.
Τιμή 3,65 €

Λαστιχακια 1kg 204/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 204/1,5 της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της απόδοσής σας στο γυμναστήριο. Με ανθεκτικό υλικό και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτά τα λαστιχάκια θα σας βοηθήσουν να προπονηθείτε με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας και να αναβαθμίσετε την προπόνησή σας!
Τιμή 5,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 3x500ml Dettol - 1 Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 3x500ml Dettol - 1

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 3x500ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 3x500ml. Προστατεύει την υγεία σας και την ασφάλεια της οικογένειάς σας, καθαρίζοντας βαθιά και απολυμαίνοντας τις επιφάνειες από βακτηρίδια και ιούς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο!

Τιμή 6,16 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο

Θερμός κάρβουνα 5kg

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση για το μπάρμπεκιου σας με το Θερμός κάρβουνα 5kg! Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια καύσης, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Απολαύστε την τέλεια γεύση και την εύκολη χρήση σε κάθε μπάρμπεκιου σας με το Θερμός κάρβουνα 5kg!
Τιμή 6,05 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120gr

Τα Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120γρ είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που συνδυάζει τη γευστική εμπειρία των κριτσινιών με τα οφέλη της ολικής αλέσεως. Κάθε κρίκος προσφέρει την τραγανή υφή και τον υπέροχο γευστικό χαρακτήρα του κριτσινιού, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τα θρεπτικά οφέλη των ολικών δημητριακών.

Τιμή 1,78 €

Milka μπισκότα choco minis 150gr

Οι Milka μπισκότα choco minis 150gr είναι η τέλεια λύση για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας Milka και την τραγανή υφή των μπισκότων, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τα Milka μπισκότα choco minis 150gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,41 €

Elvive σαμπουάν λάδι εντατικής θρέψης jojoba 400ml

To σαμπουάν εντατικής θρέψης, με σύνθεση ενισχυμένη με πολύτιμο έλαιο jojoba, πλούσιο σε λιπαρά οξέα που: αναζωογονεί τα μαλλιά με αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη, γίνεται ένα με τα μαλλιά για να δημιουργήσει τέλεια πειθαρχία & αγκαλιάζει τα μαλλιά με ένα ακαταμάχητο άρωμα jojoba.

Τιμή 3,97 €