• Stretch film διαφανές 50cm 1,7kg Stretch Film - 1
  • Stretch film διαφανές 50cm 1,7kg Stretch Film - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςStretch Film

Stretch film διαφανές 50cm 1,7kg

Το Stretch film διαφανές 50cm 1,7kg της εταιρίας Stretch Film είναι η ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, εξασφαλίζετε την ασφάλεια και την προστασία των εμπορευμάτων σας κατά τη μεταφορά και αποθήκευση τους. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ποιότητα και την αξιοπιστία του Stretch film της εταιρίας Stretch Film σήμερα!
16646
1664616646
4,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Logo tape ταινία συσκευασίας διαφανής 48x100m

Η διαφανής ταινία συσκευασίας Logo tape διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα κατά τη μεταφορά τους. Με διαστάσεις 48x100m, αυτή η υψηλής ποιότητας ταινία είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε συσκευασία. Αποκτήστε την τώρα και εξασφαλίστε την ασφάλεια των προϊόντων σας με τη Logo tape!
Τιμή 2,04 €
Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr Logo - 1 Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr Logo - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr

Η Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε κανένα πρόβλημα να μείνει ανεπίλυτο, αποκτήστε τώρα τη Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr και λύστε τα πάντα με ένα απλό και γρήγορο τρόπο.
Κανονική τιμή 3,17 € Τιμή 2,98 €
  • -0,19 €
  • -0,19 €

Logo tape ταινία σημάνσεως χωρίς κόλλα κόκκινη-λευκή 50x200m

Η Logo tape ταινία σημάνσεως χωρίς κόλλα κόκκινη-λευκή 50x200m της εταιρίας Logo είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες τους. Με τις διαστάσεις 50x200m και το χρώμα κόκκινο-λευκό, αυτή η ταινία σημάνσεως θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρακτικό και λειτουργικό προϊόν από τη Logo - αγοράστε το τώρα!
Τιμή 4,11 €

Logo Ταινία Συσκευασίας Διάφανη Αθόρυβη 48mm x 66m

Διάφανη ταινία συσκευασίας αθόρυβη της εταιρείας Logo, με πλάτος 48 χιλιοστά και μήκος 66 μέτρα. Ιδανική για διάφορες χρήσεις, προσφέρει ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας και είναι κατάλληλη για μετακομίσεις, μεταφορικές εταιρίες, συσκευαστήρια, κατασκευές και άλλου είδους εργασίες. Διατίθεται ανά τεμάχιο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τύπος: Αθόρυβη

Πλάτος: 48mm

Μήκος: 66m

Τιμή 1,77 €

Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m

Η Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα πάντα στη θέση τους. Με την αξιοπιστία και την αντοχή της Primo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην ποιότητα της Primo ταινίας διπλής όψης και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει.
Τιμή 0,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Amstel free μπύρες κουτί 4x330ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση της Amstel free μπύρας κουτί 4x330ml από την Amstel beer. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 3,61 €

Κερί αποτρίχωσης σε ταψάκι ροζ 100ml

Κερί αποτρίχωσης σε ταψάκι ροζ 100ml: Αποκτήστε απαλό δέρμα χωρίς τρίχες με το κερί αποτρίχωσης σε ταψάκι ροζ 100ml. Η εύκολη εφαρμογή και η αποτελεσματική αφαίρεση των τριχών σας εξασφαλίζουν μια ομαλή επιδερμίδα που θα λατρέψετε. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 5,08 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τριαντάφυλλο 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τριαντάφυλλο 56μεζ 1,25lt της εταιρίας Soupline είναι το ιδανικό προϊόν που θα μετατρέψει την καθημερινή σας πλύση ρούχων σε μια εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας. Η μοναδική φόρμουλα του με το άρωμα του τριαντάφυλλου θα αγκαλιάσει τα ρούχα σας με φρεσκάδα και θα τα κάνει απαλά στην αφή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση με το Soupline συμπυκνωμένο μα?
Τιμή 3,77 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές με χερούλια 46x50cm 24lt 30τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων με χερούλια Easy Pack είναι ανθεκτικές χάρη στην ποιότητα του υλικού και την αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διαθέτουν πρακτικά χερούλια που διευκολύνουν το κλείσιμο και τη μεταφορά των απορριμμάτων και υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 1,07 €