🌿Μπαχαρικά

Ενεργά φίλτρα

Anatoli βανιλίνη 5x0,3gr

Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.

Τιμή 0,58 €

Anatoli κανέλλα σε ξύλο 50gr

Ανακαλύψτε την απαλή και ευωδιάζουσα κανέλλα σε ξύλο 50gr από την εταιρία Anatoli. Με την Anatoli κανέλλα, θα δώσετε μια μοναδική νότα γεύσης στις αγαπημένες σας συνταγές. Αφεθείτε στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 2,60 €

Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr

Το Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr είναι το ιδανικό μπαχαρικό που θα δώσει μια μοναδική γευστική νότα στα φαγητά σας. Με την αυθεντική ποιότητα της εταιρίας Anatoli, αυτό το κύμινο θα κάνει τις γεύσεις σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και πλούσιες. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης σε κάθε μαγειρευτό πιάτο!
Τιμή 1,76 €

Anatoli μαστίχα χίου 5gr

Η μαστίχα Χίου 5gr της εταιρίας Anatoli είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην ανατολίτικη γεύση της Χίου. Με τη μοναδική της αίσθηση και γεύση, αυτή η μαστίχα θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να τη θέλετε κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα τη μαστίχα Χίου 5gr της Anatoli και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 3,64 €

Anatoli μαχλέπι τριμμένο 8gr

Το Anatoli μαχλέπι τριμμένο 8gr είναι το ιδανικό μπαχαρικό για να δώσει γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση του και την ποιότητά του, το μαχλέπι από την εταιρία Anatoli θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Ανακαλύψτε το τώρα και δώστε νέα γευστική διάσταση στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,76 €

Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση των ανατολίτικων μπαχαρικών και δώστε μια ξεχωριστή νότα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το φαγητό σας!
Τιμή 1,40 €

Anatoli μπαχαρικό μείγμα για κοτόπουλο 55gr

Το Anatoli μπαχαρικό μείγμα για κοτόπουλο 55gr της εταιρίας Anatoli είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με τη συνδυασμό από τις καλύτερες μπαχαρικές μυρωδιές, το Anatoli μπαχαρικό μείγμα θα κάνει το κοτόπουλο σας ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 2,01 €

Anatoli πιπέρι μαύρο μύλος 45gr

Το Anatoli μαύρο πιπέρι μύλος 45gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, το Anatoli μαύρο πιπέρι μύλος θα δώσει έναν νόστιμο χαρακτήρα σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Αφήστε το Anatoli να γίνει ο απαραίτητος σύντροφος στην κουζίνα σας και απολαύστε τη μοναδική του γεύση κάθε μέρα.
Τιμή 4,17 €

Anatoli πιπέρι μαύρο τριμμένο 50gr

Το Anatoli πιπέρι μαύρο τριμμένο 50gr της εταιρίας Anatoli είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή γεύση στα φαγητά σας. Με την πλούσια αρωματική του γεύση, το πιπέρι μαύρο της Anatoli θα κάνει κάθε γεύμα αξέχαστο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,10 €

Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr

Το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και αρωματικότητα, θα δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα μαγειρευτά σας. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γεύσης.
Τιμή 4,13 €

Anatoli πιπέρι μπούκοβο καυτερό 35gr

Το Anatoli πιπέρι μπούκοβο καυτερό 35gr θα δώσει μια έντονη γεύση και αρωματικότητα στα μαγειρευτά σας. Απολαύστε τη μοναδική πικάντικη νότα που προσφέρει σε κάθε μπίρικο και φαγητό σας. Αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με το Anatoli πιπέρι μπούκοβο και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας.
Τιμή 1,22 €

Anatoli σκόρδο γκρανούλε 60gr

Αποκτήστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία του Anatoli σκόρδο γκρανούλε 60gr. Ανανεώστε τις γεύσεις σας και απογειώστε τα φαγητά σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Anatoli. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα διάσταση στη μαγειρική σας.
Τιμή 2,63 €

Anatoli σόδα μαγειρική 1,2kg

Η Anatoli σόδα μαγειρική 1,2kg είναι το τέλειο προϊόν για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Anatoli, αυτή η σόδα μαγειρική θα κάνει το μαγείρεμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να βελτιώσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,19 €

Anatoli σόδα μαγειρική 380gr

Η Anatoli σόδα μαγειρική 380gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σύγχρονο σεφ που αναζητά την τελειότητα στη μαγειρική του. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση της Anatoli, η σόδα μαγειρική θα φέρει τις γεύσεις σας στα ύψη. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 2,47 €

Arion food αμμωνία 8x30gr

Η αμμωνία Arion food 8x30gr είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τα χρώματα των μαλλιών σας με φυσικό τρόπο. Η εξαιρετική ποιότητα της αμμωνίας Arion food εξασφαλίζει λαμπερά και ανθεκτικά αποτελέσματα που διαρκούν. Αποκτήστε την αμμωνία Arion food για εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,08 €

Arion food βανίλια 5x0,3gr

Η βανίλια Arion food 5x0,3gr είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Με την απαλή της γεύση και το άρωμα που αγκαλιάζει κάθε γωνιά της κουζίνας σας, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας συντροφεύει σε κάθε σας μαγειρική περιπέτεια.
Τιμή 0,35 €

Arion food κανέλα ξύλο αποξηραμένο 50gr

Η κανέλα ξύλο αποξηραμένο 50gr της Arion food είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την πλούσια γεύση της κανέλας σε κάθε δείγμα. Ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα της Arion food και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
Τιμή 1,26 €

Arion food κανέλα τριμμένη αποξηραμένη 50gr

Η κανέλα τριμμένη αποξηραμένη 50gr της Arion food είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική της γεύση και άρωμα, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την πλούσια γεύση της κανέλας σε κάθε μαγειρευτό πιάτο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία που μπορεί να φέρει στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,82 €

Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 150gr

Η Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 150gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική της γεύση και την απίστευτη αίσθηση τραγανής καρύδας, θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την καρύδα τριμμένη σε σαλάτες, γλυκά ή ακόμα και σαν σνακ. Αφεθείτε στην ποιότητα και την αυθεντικότητα της Arion food και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,15 €

Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 500gr

Η Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απολαυστική γεύση της καρύδας και την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει η Arion food, δεν θα μπορείτε παρά να την απολαύσετε και να την αγαπήσετε. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ποιότητας που προσφέρει η Arion food.
Τιμή 3,38 €

Arion food πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr

Η πάπρικα γλυκιά σε σκόνη 50gr της Arion food είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα διάσταση στις μαγειρικές σας εμπειρίες!
Τιμή 0,76 €

Arion food πιπέρι μάυρο τριμμένο αποξηραμένο 100gr

Το Arion food πιπέρι μάυρο τριμμένο αποξηραμένο 100gr είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα σας. Με τη μοναδική του γεύση και την υψηλή ποιότητα, θα κάνει κάθε πιάτο σας να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,17 €

Arion food πιπέρι μάυρο τριμμένο αποξηραμένο 50gr

Το Arion food πιπέρι μάυρο τριμμένο αποξηραμένο 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα του Arion food πιπεριού και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,20 €

Captain's βανίλιες 42x0,3gr

Οι Captain's βανίλιες 42x0,3gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά γεύση βανίλιας σε κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Captain's, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τις Captain's βανίλιες 42x0,3gr και απολαύστε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 4,66 €

Captain's βανίλιες 5x0,3gr

Οι Captain's βανίλιες 5x0,3gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης της βανίλιας. Με την πλούσια γεύση τους και την απαλή υφή τους, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και αρώματα. Αποκτήστε τώρα τις Captain's βανίλιες 5x0,3gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 0,79 €

Cook at home μείγμα μαρινάτας για κοτόπουλο σχάρας 50gr

Αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας με το COOK AT HOME ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ 50gr. Απολαύστε την απόλυτη γεύση και αρωματική εμπειρία με το πιο νόστιμο μείγμα μαρινάδας για κοτόπουλο σχάρας. Απλά προσθέστε το στο κοτόπουλο σας και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
Τιμή 1,41 €

Cook at home μείγμα μαρινάτας για σουβλάκια σχάρας 50gr

Απολαύστε τη γεύση της παραδοσιακής μαρινάδας σουβλάκι με το COOK AT HOME ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ 50gr! Φτιαγμένο με τα καλύτερα μυρωδικά και μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα δώσει μια μοναδική γεύση στα σουβλάκια σας. Απλά προσθέστε το μίγμα στα κομμένα κρέατα σας και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας!
Τιμή 1,41 €

Giovanni ινδοκάρυδο ινδονησίας 150gr

Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Giovanni Cova, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.

Βάρος: 150gr

Τιμή 0,95 €

Giovanni κακουλέ 5gr

Η Giovanni κακουλέ 5gr είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Με την απαλή της υφή και την εκπληκτική της μυρουδιά, θα σας μεταμορφώσει σε μια πραγματική θεά. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τον κόσμο να θαυμάσει την ομορφιά σας!
Τιμή 0,47 €

Giovanni μαχλέπι 5gr

Το Giovanni μαχλέπι 5gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα μαχλέπια που έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Με την πλούσια σύνθεσή του και την απαλή υφή, θα αισθανθείτε τη διαφορά αμέσως. Αποκτήστε το Giovanni μαχλέπι 5gr σήμερα και ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,44 €

Giovanni πιπέρι μαύρο τριμμένο σακούλα 1kg

Το μαύρο τριμμένο πιπέρι της εταιρείας Giovanni προσφέρεται σε σακούλα βάρους 1kg. Είναι ιδανικό για να προσθέσετε γεύση και αρωματικότητα στα φαγητά σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες, κρεατικά, ψάρια και πολλά ακόμα πιάτα. Το τριμμένο πιπέρι προσφέρει έντονη γεύση και αναδεικνύει τα υπόλοιπα μυρωδικά της συνταγής σας.
Τιμή 8,89 €

Knorr aromat μίγμα λαχανικών και μυρωδικών 90gr

Το Knorr aromat μίγμα λαχανικών και μυρωδικών 90gr της εταιρίας Knorr θα αναβαθμίσει τα πιάτα σας σε άλλο επίπεδο γεύσης. Με μια μόνο προσθήκη, τα φαγητά σας θα αποκτήσουν έντονο άρωμα και γεύση που θα κάνει τους καλεσμένους σας να ξετρελαθούν. Αποκτήστε το Knorr aromat τώρα και ανακαλύψτε το μυστικό για να μαγειρέψετε υπέροχα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν όλη την οικογένεια!
Τιμή 2,94 €

Knorr aromat μίγμα μπαχαρικών 500gr

Το Knorr aromat μίγμα μπαχαρικών 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τέλεια τα καλύτερα μπαχαρικά, το Knorr aromat θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο γευστικά και ελκυστικά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 8,03 €

Knorr primerba μίγμα pesto rosso 340gr

Το Knorr primerba μίγμα pesto rosso 340gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με τη μοναδική συνταγή της Knorr, αυτό το προϊόν θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Απλά προσθέστε το στα μαγειρευτά σας και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας κερδίσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Knorr primerba μίγμα pesto rosso 340gr και να αναβαθμίσετε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 12,05 €

Knorr primerba μίγμα πάστα βασιλικού 340gr

Το Knorr primerba μίγμα πάστα βασιλικού 340gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα βασιλικοϋ στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Knorr, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε για περισσότερο. Προσθέστε το Knorr primerba μίγμα πάστα βασιλικού 340gr στο καλάθι σας σήμερα και απολαύστε τη μαγεία της γεύσης!
Τιμή 10,11 €

Kourikos βανιλίνη κασετίνα 35x0,4gr

Η βανιλίνη κασετίνα 35x0,4gr της εταιρίας Kourikos είναι το τέλειο προϊόν για να δώσετε μια νότα γλυκιάς γεύσης σε κάθε δημιουργία σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση που προσφέρει, η βανιλίνη Kourikos θα κάνει τις δημιουργίες σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 4,35 €

Kourikos μαχλέπι άτριφτο 10gr

Το Kourikos μαχλέπι άτριφτο 10gr είναι το τέλειο προϊόν για να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας εμφάνιση. Με την απαλή υφή του και την μακρά διάρκεια, το μαχλέπι αυτό θα σας χαρίσει ένα λαμπερό και εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα πνοή στο στιλ σας!
Τιμή 1,65 €

Kourikos σησάμι λευκό 100gr

Το λευκό σησάμι Kourikos 100gr είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τις γεύσεις σας. Με την πλούσια γεύση του και την υψηλή ποιότητά του, το σησάμι αυτό θα προσθέσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες, ή ακόμα και σαν σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Kourikos σησάμι λευκό 100gr και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,94 €

Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr

Το Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Kourikos, το σκόρδο γκρανουλέ θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα και γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση του σκορδό και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με το Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr.
Τιμή 1,76 €

Macao κακουλέ 8gr

Κάρδαμο ή Κακουλέ της εταιρείας Macao σε συσκευασία 8 γραμμαρίων. Το κάρδαμο ή κακουλέ, είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό μπαχαρικό, που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική. Πολύτιμο μπαχαρικό με δυνατό άρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο, πεύκο και μέντα και γεύση γλυκιά και έντονη με πικάντικες νότες. Παραδοσιακά στην Ελλάδα το βάζουμε στα τσουρέκια είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με μαστίχα ή και μαχλέπι. Δίνει φοβερή γεύση στο τσάι και αποτελεί το βασικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών chai Masala. Στις αραβικές χώρες, η κύρια χρήση του κάρδαμου είναι ο αρωματισμός του αραβικού καφέ. Είναι απαραίτητο συστατικό στην ινδική κουζίνα, ειδικά σε πιάτα με ρύζι. Το συναντάμε σε μαρινάδες κρεατικών και πουλερικών, φαγητά κατσαρόλας, αλλά και σε παγωτά, πουτίγκες, κείκ, σιρόπια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α. Ταιριάζει υπέροχα με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, γλυκάνισο, μαστίχα, μάραθο, κανέλα και μαχλέπι.

Τιμή 0,51 €

Macao κανέλα ξύλο 50gr

Τα κανέλα ξύλο Macao είναι προϊόντα που παράγονται από την εταιρεία Macao και αναφέρονται στο μπαχαρικό κανέλα. Η κανέλα είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που προέρχεται από τον φλοιό των δένδρων κανέλας και χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες για τη γεύση της και τις αρωματικές της ιδιότητες.

Τιμή 1,65 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού