• Anatoli κανέλλα σε ξύλο 50gr Anatoli - 1
  • Anatoli κανέλλα σε ξύλο 50gr Anatoli - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAnatoli

Anatoli κανέλλα σε ξύλο 50gr

Ανακαλύψτε την απαλή και ευωδιάζουσα κανέλλα σε ξύλο 50gr από την εταιρία Anatoli. Με την Anatoli κανέλλα, θα δώσετε μια μοναδική νότα γεύσης στις αγαπημένες σας συνταγές. Αφεθείτε στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
20944
2110642700010
2,60 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα δαφνόφυλλα 20gr

Δάφνη της εταιρείας Matina σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,82 €

Ήλιος κανέλα τριμμένη 35gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,33 €

Καγιά κάρυ 500gr

Κάρυ της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 2,94 €

Αποστόλου γλυκάνισος αστεροειδής 50gr

Αφεθείτε στη μαγεία του γλυκάνισου με το Αποστόλου αστεροειδές 50gr. Απολαύστε τη γεύση που ξεχωρίζει και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων με την ποιότητα της εταιρίας Αποστόλου. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,85 €

Καγιά βανίλια 5τεμ

Βανίλια ζαχαροπλαστικής Καγιά 5 φιαλίδια σε φάκελο 1,5gr. Η βανίλια δίνει μία γλύκα στα γλυκά και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική και όχι μόνο. Η βανίλια σε σκόνη κρατάει το άρωμά της καλύτερα σε σχέση με τη βανίλια σε υγρή μορφή.

Τιμή 0,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου με παράθυρο κορμού 31x15x10cm 10kg

Το Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου με παράθυρο κορμού 31x15x10cm 10kg από την εταιρία Luxury είναι η τέλεια επιλογή για να προσφέρετε τα γλυκά σας με στυλ και κομψότητα. Με προσεγμένο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει τα γλυκά σας να φαίνονται ακόμα πιο ελκυστικά. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την πολυτέλεια και το στυλ που προσφέρει το Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου.
Τιμή 19,31 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μάνγκο 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μάνγκο 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση του και την ποιότητά του. Με την γλυκιά νότα του μάνγκο και την πλούσια υφή του βαλσαμικού, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες ή ως dressing σε φαγητά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την απίθανη γεύση που προσφέρει.
Τιμή 4,03 €
Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ

Η καλύτερη απόδοση BIC στο ξύρισμα. Το BIC Flex 5 είναι το μοναδικό ξυραφάκι μίας χρήσης 5 λεπίδων, σταθμισμένο με μια σφαίρα εξισορρόπησης για εξαιρετικό έλεγχο. Πέντε κινητές λεπίδες λειτουργούν ξεχωριστά στα περιγράμματα του προσώπου σας για εξαιρετικά λεπτό ξύρισμα. Η κεφαλή του ξυραφιού περιστρέφεται σε γωνία 40 ° για να ενισχύσει περαιτέρω τον έλεγχο κατά το ξύρισμα. Περιλαμβάνει λεπίδα ακριβείας για trimming και φτάνει σε δύσκολα σημεία, όπως κάτω από τη μύτη και στα πλαϊνά, ενώ παράλληλα η καμπυλωτή, άνετη λαβή από καουτσούκ παρέχει σταθερότητα ακόμα και σε βρεγμένα χέρια.

Κανονική τιμή 7,56 € Τιμή 6,43 €
  • -1,13 €
  • -1,13 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 4lt

Παχύρρευστο υγρό λευκαντικό και καθαριστικό με βάση το χλώριο. Η παχύρρευστη και προηγμένη σύνθεση το καθιστά ιδανικό σε δύσκολες βρομιές και κάθετες επιφάνειες.

Τιμή 3,55 €

Heineken μπύρα 500ml

Ανοιχτόχρωμη ξανθιά Lager. Είναι η μπίρα με την πιο διεθνή παρουσία, καθώς διατίθεται σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο. Η μοναδικότητά της οφείλεται στη μέθοδο καλλιέργειας μιας ειδικής μαγιάς που την κάνει ξεχωριστή σε άρωμα και γεύση. Γεύση/άρωμα: Έχει γεμάτη γεύση και διακριτικό άρωμα λυκίσκου και βύνης. Εμφάνιση: Ξανθό χρώμα. Αλκοολικός βαθμός: 5%.

Τιμή 2,20 €