• Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr Anatoli - 1
  • Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr Anatoli - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAnatoli

Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση των ανατολίτικων μπαχαρικών και δώστε μια ξεχωριστή νότα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το φαγητό σας!
20950
2114610400018
1,40 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος βασιλικός 30gr

Ο βασιλικός είναι ένα βότανο με έντονο αρωματικό άρωμα και γεύση. Συνήθως χρησιμοποιείται ως φυτική προσθήκη σε μαγειρικά πιάτα, σάλτσες, σαλάτες, πίτσες και πολλά άλλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε φρέσκος είτε στεγνός.

Τιμή 1,70 €

Καγιά μπαχάρι άτριβο 30gr

Το Καγιά μπαχάρι άτριβο 30gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με τη μοναδική του αίσθηση και γεύση, θα δώσει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα στα φαγητά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιστρέφετε για περισσότερο!
Τιμή 1,07 €

Αποστόλου πιπέρι κόκκινο τσίλι 500gr

Το κόκκινο τσίλι Αποστόλου 500gr είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε μια πικάντικη νότα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με τη φρεσκάδα και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Αποστόλου, αυτό το πιπέρι θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε την πικάντικη γεύση και ανακαλύψτε νέες δημιουργικές ιδέες για το μαγείρεμα σας με το κόκκινο τσίλι Αποστόλου 500gr.
Τιμή 5,83 €

Ήλιος κάρυ 50gr

Κάρυ της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 1,11 €

Ινδία κανέλα τριμμένη βάζο 35gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Simba γατοτροφή πατέ μοσχάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα ( εκ των 6% μοσχάρι ), βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία

Τιμή 0,49 €

Septona βαμβάκι 150gr

Το ανώτερης ποιότητας βαμβάκι SEPTONA προσφέρει φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Εξαιρετικά απορροφητικό, κατάλληλο για τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας και την περιποίηση τραυμάτων.

Τιμή 1,78 €

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €

Kaiser μπύρα 500ml

Μπίρα τύπου Pilsner που διακρίνεται για την πλούσια γεύση της, την υψηλή ποιότητα της και το βαθύ χρυσαφί χρώμα της. Εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου ζυμώμονται και ωριμάζουν αργά υπό ιδανικές συνθήκες.

Τιμή 2,06 €

Overlay express πολυκαθαριστής & χλώριο 650ml

Ο πολυκαθαριστής & χλώριο Overlay express 650ml της εταιρίας Overlay είναι η ιδανική λύση για άμεση και αποτελεσματική καθαριότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα απολυμαίνει και αναζωογονεί τις επιφάνειες. Μην αφήνετε κανέναν λεκέ ή βρωμιά να σας εμποδίσει από την απόλυτη καθαριότητα. Αποκτήστε το Overlay express 650ml τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 2,47 €