• Anatoli μαχλέπι τριμμένο 8gr Anatoli - 1
  • Anatoli μαχλέπι τριμμένο 8gr Anatoli - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAnatoli

Anatoli μαχλέπι τριμμένο 8gr

Το Anatoli μαχλέπι τριμμένο 8gr είναι το ιδανικό μπαχαρικό για να δώσει γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση του και την ποιότητά του, το μαχλέπι από την εταιρία Anatoli θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Ανακαλύψτε το τώρα και δώστε νέα γευστική διάσταση στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
20942
5201589021300
1,76 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 150gr

Η Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 150gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική της γεύση και την απίστευτη αίσθηση τραγανής καρύδας, θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την καρύδα τριμμένη σε σαλάτες, γλυκά ή ακόμα και σαν σνακ. Αφεθείτε στην ποιότητα και την αυθεντικότητα της Arion food και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,15 €

Ινδία αμμωνία 20gr

Αμμωνία σε σκόνη, της εταιρίας Ινδία, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Μπορεί να μην τη συναντάτε εύκολα σε κάποια συνταγή, όμως είναι ένα από τα βασικά συστατικά για τα πασχαλινά σας κουλουράκια. Είναι ένα συστατικό σε σκόνη, που έχει παρόμοια δράση με το baking powder και χρησιμοποιείται για να φουσκώσουν οι ζύμες σε γλυκά και ψωμιά.

Τιμή 0,33 €

Arion food πιπέρι μάυρο τριμμένο αποξηραμένο 100gr

Το Arion food πιπέρι μάυρο τριμμένο αποξηραμένο 100gr είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα σας. Με τη μοναδική του γεύση και την υψηλή ποιότητα, θα κάνει κάθε πιάτο σας να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,17 €

Καγιά κουκουνάρι 10gr

Κουκουνάρι της εταιρείας Καγιά, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές για τη γέμιση της γαλοπούλας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου και μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στην υψηλή ενεργειακή του αξία.

Τιμή 2,06 €

Καγιά κύμινο τριμμένο 500gr

Κύμινο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 7,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών

Η Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών σε μπλε χρώμα είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα της, θα γλιστράτε εύκολα σε κάθε επιφάνεια, αφήνοντας τα πάντα λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τη Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού!
Τιμή 2,22 €

Alea ελιές καλαμών ροδέλα βάζο 180gr

Απολαύστε τη γεύση των Alea ελιών καλαμών ροδέλα σε βάζο 180gr από την εταιρία Alea. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Απολαύστε τις Alea ελιές καλαμών ροδέλα σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Μεσογείου.
Τιμή 1,99 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού φρεσκάδα λουλούδια άνοιξης 36τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια γενικού καθαρισμού με άρωμα λουλουδιών της άνοιξης 36τεμ είναι η ιδανική επιλογή για έναν καθαρό και δροσερό χώρο. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που απομακρύνει τους λεκέδες και τη βρωμιά εύκολα και γρήγορα, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο άρωμα λουλουδιών κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον!
Τιμή 2,41 €

Ferrero nutella spread go 52gr

Κολατσιό με βάση την κρέμα φουντουκιού και κακάο και τραγανιστά μπαστουνάκια με βύνη. Όλη η απόλαυση της Nutella® με κριτσίνια, τώρα εκτός σπιτιού!

Τιμή 1,77 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 4x15τεμ

Τα παιδικά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών SEPTONA kids on the go εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη. Αποτελούν την ιδανική λύση για παιδικά χεράκια πάντα καθαρά. Απαραίτητα στο σχολείο, στην παιδική χαρά, στην εκδρομή. Με υπέροχο φρουτένιο άρωμα.

Τιμή 1,24 €