• MACAO ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ POP CORN 150gr
  • MACAO ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ POP CORN 150gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ POP CORN 150gr

48899
5203209010343
0,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος πιπέρι λευκό τριμμένο βάζο 35gr

Το λευκό τριμμένο πιπέρι της εταιρίας Ήλιος θα δώσει μια μοναδική γεύση και άρωμα σε κάθε πιάτο σας. Με την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Ήλιος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τις γεύσεις των πιάτων σας ακόμα πιο νόστιμες. Αποκτήστε το Ήλιος πιπέρι λευκό τριμμένο σήμερα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,00 €

Καγιά grillo μείγμα για κοτόπουλο 50gr

Το μείγμα Καγιά grillo για κοτόπουλο 50gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε νόστιμη γεύση στα φαγητά σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα κάνει το κοτόπουλό σας ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το μείγμα Καγιά grillo για κοτόπουλο 50gr!
Τιμή 1,40 €

Ινδία πιπέρι καγιέν βάζο 35gr

Το Ινδία πιπέρι καγιέν βάζο 35gr είναι ένα προϊόν που θα φέρει μια έκρηξη γεύσης στα πιάτα σας. Με την πικάντικη γεύση του καγιέν, το πιπέρι από την Ινδία θα προσθέσει ένα μοναδικό αρωμα και γεύση που θα κάνει κάθε γεύμα αξέχαστο. Ανακαλύψτε τη γεύση της Ινδίας με το πιπέρι καγιέν και απογειώστε τις γευστικές αισθήσεις σας!
Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου pick crackers με μπέικον 2x100gr

Είσαστε στο δρόμο και ψάχνετε το ιδανικό αλμυρό snack για να κόψετε την πείνα σας;;Τραγανά και αφράτα.

PICK Crackers, για εσάς που θέλετε ένα πραγματικά νόστιμο snack! Φτιάχνονται με αυστηρές προδιαγραφές, από αγνά υλικά και έχουν σαν βάση τους το σιτάρι. Ψήνονται στο φούρνο και μετά συσκευάζονται σε πρακτικά σακουλάκια για να σας συντροφεύουν παντού. Μοναδικές, παιχνιδιάρικες, νόστιμες μπουκίτσες!

Τιμή 2,50 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα και ατίθασα μαλλιά 900ml

Πολυ – λειτουργική μάσκα μαλλιών 3ης γενιάς. Εμπλουτισμένη με κερατίνη για αναδόμηση της τρίχας. Με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ενισχύει την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της.

Τιμή 4,19 €

Croco crackers brezel mix 250gr

Αλμυρά κράκερ και μπρέτσελ.

Συστατικά: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ (69%), φοινικέλαιο (7%), ζάχαρη (3%), διογκωτικές ύλες (διττανθρακικό αμμώνιο Ε503, διττανθρακικό νάτριο Ε500), ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, βύνη, ιωδιούχο αλάτι, μαγιά, αντιοξειδωτικά (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ Ε322, ΜΕΤΑΔΙΘΕΙΩΔΕΣ νάτριο Ε223, κιτρικό οξύ Ε330), ΣΠΟΡΟΙ ΣΗΣΑΜΙΟΥ (0,5%), παπαρουνόσπορος (0,5%), ρυθμιστής οξύτητας: υδροξείδιο του νατρίου Ε524.

Περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Τιμή 1,02 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €