• MACAO ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΤΙΚ 5ΤΕΜ.
  • MACAO ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΤΙΚ 5ΤΕΜ.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΤΙΚ 5ΤΕΜ.

48890
5203209010329
0,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα δυόσμος 20gr

Δυόσμος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Ο δυόσμος είναι από τα πιο διάσημα αρωματικά φυτά. Χρησιμοποιείται κυρίως φρέσκος σε σάλτσες και σούπες, ψιλοκομμένος μέσα σε κεφτέδες, πίτες και μελιτζανοσαλάτες. Επίσης είναι διαδεδομένη η χρήση του σε πολλές συνταγές γλυκών και σοκολάτας αλλά και ως αφέψημα.

Τιμή 0,81 €

Ήλιος σουμάκ βάζο 40gr

Σουμάκ της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Το σουμάκ είναι από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά της ανατολής. Έχει ξυνή γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει το λεμόνι. Ταιριάζει σε πουλερικά, αρνί, κεμπαπ, λεμονάτα,σαλάτες, πατάτες φούρνου κ.α. και δίνει μία όξινη γευστική νότα όπου το προσθέσετε. Δοκιμάστε να φτιάξετε μαρινάδες κρεατικών, βάλτε το σε χούμους ακόμα και σαν γαρνίρισμα σε όσπρια και δεν θα σας απογοητεύσει!

Τιμή 1,61 €

Ινδία πάπρικα 35gr

Πάπρικα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum. Περιέχει βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτική δράση. Καυτερή ή γλυκιά, η πάπρικα γίνεται συστατικό της μαρινάδας, μπαίνει στα κοκκινιστά, σε ντρέσινγκ ή ντιπ, σε κιμαδοπαρασκευές και χαρίζει μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα που προστίθεται.

Τιμή 1,22 €

Ματίνα μέντα 15gr

Η μέντα είναι ένα αρωματικό βότανο με πολλές χρήσεις στη μαγειρική, την ιατρική και την αρωματοθεραπεία.

Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ

Τα Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη σφράγιση των σακουλών σας, κρατώντας τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας!
Τιμή 2,39 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 194gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 3,95 €

Κτήμα Άλφα ξινόμαυρο ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Ο Κτήμα Άλφα Ξινόμαυρος ερυθρός ξηρός οίνος σε φιάλη 750ml αντιπροσωπεύει την αριστοκρατία και την ποικιλία του κρασιού. Ο Ξινόμαυρος είναι μια ελληνική ποικιλία που ξεχωρίζει για τα πλούσια αρώματα και την ευχάριστη γεύση της.

Τιμή 18,36 €

Knorr πουρές πατάτας 95gr

Ο Knorr Πουρές Πατάτας ετοιμάζεται από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο, φτιαγμένος από πατάτες επιλεγμένης σοδειάς, αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας.

Τιμή 1,30 €