• MACAO ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ 15gr
  • MACAO ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ 15gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ 15gr

48904
5203209010497
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος βανίλια 5x1,5gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 0,41 €

Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 100gr

Το κόκκινο πιπέρι γλυκό, γνωστό και ως "παπρίκα" ή "κόκκινη πιπεριά," είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που προέρχεται από την πιπεριά Capsicum annuum. Το κόκκινο πιπέρι γλυκό δεν έχει την καυτή γεύση που συνδυάζεται με τα καυτερά πιπέρια. Αντιθέτως, έχει μια γλυκιά και φρουτώδη γεύση με ελαφριά πικάντικες νότες.

Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για να προσθέσει χρώμα και γεύση σε διάφορα πιάτα, όπως κάρυ, σούπες, ψητά, και πολλές άλλες συνταγές. Επίσης, χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή πικάντικων σάλτσων και μαριναδών.

Τιμή 1,29 €

Ινδία πιπέρι καγιέν βάζο 35gr

Το Ινδία πιπέρι καγιέν βάζο 35gr είναι ένα προϊόν που θα φέρει μια έκρηξη γεύσης στα πιάτα σας. Με την πικάντικη γεύση του καγιέν, το πιπέρι από την Ινδία θα προσθέσει ένα μοναδικό αρωμα και γεύση που θα κάνει κάθε γεύμα αξέχαστο. Ανακαλύψτε τη γεύση της Ινδίας με το πιπέρι καγιέν και απογειώστε τις γευστικές αισθήσεις σας!
Τιμή 1,22 €

Ματίνα μέντα 15gr

Η μέντα είναι ένα αρωματικό βότανο με πολλές χρήσεις στη μαγειρική, την ιατρική και την αρωματοθεραπεία.

Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Κυψέλη μέλι 454gr

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Τιμή 4,19 €

Endless σακούλες τροφίμων μεσαίες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x36cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,13 €

Friskies σκυλοτροφή shapes μπισκότα 400gr

Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας. • Με ινώδεις ουσίες που βοηθούν στη υποστήριξη της υγιούς πέψης. • Με Ωμέγα 3 & 6 λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερού τριχώματος. • Περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής αμυνας. • Με σίδηρο που βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής ζωντάνιας. • Με ασβέστιο και βιταμίνη D για γερά δόντια και οστά. Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας.

Τιμή 3,41 €