• Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr Anatoli - 1
  • Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr Anatoli - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAnatoli

Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr

Το Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr είναι το ιδανικό μπαχαρικό που θα δώσει μια μοναδική γευστική νότα στα φαγητά σας. Με την αυθεντική ποιότητα της εταιρίας Anatoli, αυτό το κύμινο θα κάνει τις γεύσεις σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και πλούσιες. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης σε κάθε μαγειρευτό πιάτο!
20943
2110099800011
1,76 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr μπαχαρικά μείγμα aromat 500gr

Το Knorr aromat μίγμα μπαχαρικών 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τέλεια τα καλύτερα μπαχαρικά, το Knorr aromat θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο γευστικά και ελκυστικά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 8,03 €

Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr

Το Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Kourikos, το σκόρδο γκρανουλέ θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα και γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση του σκορδό και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με το Kourikos σκόρδο γκρανουλέ 50gr.
Τιμή 1,76 €

Ινδία γαρύφαλο σε σπυρί 10gr

To γαρύφαλο χρησιμοποιείται σε ανατολίτικα φαγητά και γλυκά. Είναι ιδιαίτερα αρωματικό και ελαφρώς καυτερό. Μπαίνει σε πίτες, τάρτες, γλυκά, σιρόπια, στα καπνιστά, στο ζαμπόν, στο χοιρινό, στις σαλάτες με ντομάτα, σε σούπες, σε τσάι. Θεωρείται ότι έχει ήπια αντισηπτική και αντιμικροβιακή δράση καθώς και ότι ανακουφίζει τον πονόδοντο με το έλαιό του.

Τιμή 0,66 €

Ήλιος μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr

Το Ήλιος μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμα που προσφέρει, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τα μυστικά της αυθεντικής γεύσης!
Τιμή 1,76 €

Ματίνα πιπέρι κόκκινο καυτερό 50gr

Το κλασσικό καυτερό τσίλι κοκκινοπίπερο. Ιδανικό για κρέας, κοτόπουλο, πατάτες, σουβλάκια και σε οποιαδήποτε άλλη συνταγή επιθυμείτε ένα πικάντικο αποτέλεσμα. 

Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρίες LR44 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία της Toshiba, είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.

Τιμή 2,78 €

Σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 65x85cm 20τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 1,65 €

Αλμωπία πάπρικα πικάντικη από το χωριό 300gr

Η Αλμωπία πάπρικα πικάντικη 300gr από το χωριό είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε την πικάντικη γεύση της πάπρικας που προέρχεται από την περιοχή της Αλμωπίας και ανακαλύψτε την αυθεντικότητα του χωριού σε κάθε δείγμα. Αποκτήστε την Αλμωπία πάπρικα πικάντικη 300gr τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 3,53 €