0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Swiffer

Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Τα πανάκια Swiffer μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3Χ περισσότερη σκόνη και τρίχες από το πάτωμα σε σύγκριση με μία παραδοσιακή σκούπα, χάρη στην ειδική σχεδίασή τους και την ηλεκτροστατική τους δράση. Με την ειδικά περιστρεφόμενη κεφαλή Swiffer 360° μπορείτε να καθαρίσετε παντού, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Η σκούπα Swiffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή από βινύλιο.

Διαθεσιμότητα: 78 Σε απόθεμα

Μαγνητίζει και παγιδεύει τριπλάσια σκόνη και τρίχες σε σχέση με μια παραδοσιακή σκούπα ή ξεσκονόπανο. Κατάλληλο για επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή από βινύλιο. Η ειδική περιστρεφόμενη κεφαλή 360° φτάνει παντού.

Διαθεσιμότητα: 30 Σε απόθεμα

Τα Υγρά Πανάκια Swiffer για το πάτωμα έχουν ισχυρούς καθαριστικούς παράγοντες που διαλύουν τη βρωμιά από τις επιφάνειες, την απορροφούν και την εγκλωβίζουν. Έχουν σχεδιαστεί με ένα μοναδικό απορρυπαντικό καθαρισμού, κατάλληλο να διασπάσει τη σκληρή ξεραμένη βρωμιά, και να την απορροφήσει στο εσωτερικό του πανιού, αφαιρώντας την από το πάτωμα και καθαρίζοντας πλακάκια ή πάτωμα από λινέλαιο χωρίς κόπο. 

Για να αφαιρέσετε τους σκληρούς λεκέδες, απλά ανασηκώστε την κεφαλή τις σκούπας Swiffer και τρίψτε τους λεκέδες με τη πράσινη λωρίδα καθαρισμού. Με την επίπεδη κεφαλή του, σας επιτρέπει να φτάνετε ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία (κάτω από καναπέδες, κρεβάτια, ψυγεία, πλυντήρια πιάτων,κλπ). 

Χρησιμοποιήστε το σύστημα καθαρισμού Swiffer ως σκούπα με τα στεγνά πανάκια ή σαν σφουγγαρίστρα με τα Υγρά πανάκια Swiffer και απολαύστε το θαύμα του Swiffer σε όλες τις επιφάνειες. Συνιστώνται και για χρήση σε ξύλινα δάπεδα, βυνίλιο, πλακάκια.

Μην χρησιμοποιείτε τα υγρά πανάκια σε μη επεξεργασμένες με βερνίκι ή κερί ξύλινες επιφάνειες, πλακάκια χωρίς στόκο ή δάπεδα με μοκέτα.

Διαθεσιμότητα: 381 Σε απόθεμα

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Swiffer kit με έτοιμη σκούπα, 8 πανάκια & 3...

18,83 € 10,89 € -7,94 €
Διαθεσιμότητα: 318 Σε απόθεμα

Πλέον υπάρχει η λύση σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος πατωμάτων με ένα μόνο εργαλείο. Το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Sweeper περιλαμβάνει 8 στεγνά πανάκια που μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3x περισσότερη βρωμιά, σκόνη και τρίχες από τις παραδοσιακές σκούπες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας