0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Agros

Agros χυμός 8 φρούτα 1lt

1,27 €
Διαθεσιμότητα: 755 Σε απόθεμα

Ένας φυσικός χυμός από 8 φρούτα από την Agros,μ με πορτοκάλι, μήλο, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πουρές ροδάκινο, βερίκοκο, μπανάνα από συμπυκνωμένους φυσικούς χυμούς.

Διαθεσιμότητα: 185 Σε απόθεμα

Ο χυμός κόκκινο σταφύλι "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια νόστιμη και φρουτώδης επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του χυμού από κόκκινα σταφύλια. Ο χυμός από κόκκινα σταφύλια είναι γνωστός για την πλούσια γεύση του και τα ευεργετικά του θρεπτικά συστατικά.

Agros χυμός grapefruit 1lt

1,27 €
Διαθεσιμότητα: 115 Σε απόθεμα

Ο χυμός γκρέιπφρουτ "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και ξινή επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ σε χυμό. Ο γκρέιπφρουτ είναι γνωστός για την ιδιαίτερη γεύση του, που συνδυάζει την ξινότητα και τη φρεσκάδα.

Agros χυμός ανανά 1lt

1,27 €
Διαθεσιμότητα: 402 Σε απόθεμα

Ο χυμός ανανά "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και γευστική επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του ανανά σε χυμό. Ο ανανάς είναι γνωστός για την γλυκιά και φρουτώδη γεύση του, και ο χυμός του προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία ποτού.

Agros χυμός cranberry 1lt

1,66 €
Διαθεσιμότητα: 259 Σε απόθεμα

Ο χυμός κράνμπερι "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν έναν υγιεινό και φρουτώδη χυμό. Ο χυμός κράνμπερι έχει γνωστοποιηθεί για τις ευεργετικές του ιδιότητες και την υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.

Διαθεσιμότητα: 529 Σε απόθεμα

Χυμός πορτοκάλι της εταιρείας AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Διαθεσιμότητα: 828 Σε απόθεμα

Νέκταρ Μήλο – Πορτοκάλι – Ροδάκινο

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλι ,πουρές βερίκοκου ,συμπυκνωμένος χυμός Μήλου, ζάχαρη ,άρωμα πορτοκαλιού ,μήλου, βερίκοκου. Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Διαθεσιμότητα: 471 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Agros από μπανάνα / βύσσινο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Agros χυμός μήλο 1lt

1,15 €
Διαθεσιμότητα: 484 Σε απόθεμα

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Agros χυμός μήλο 250ml

0,38 €
Διαθεσιμότητα: 864 Σε απόθεμα

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

0,42 €
Διαθεσιμότητα: 1565 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Agros χυμός ρόδι 1lt

1,27 €
Διαθεσιμότητα: 260 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Agros από ρόδι το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά και κυρίως πολυφαινόλες σε υψηλότερα επίπεδα από όλους τους άλλους χυμούς φρούτων. Τα αντιοξειδωτικά αυτά παρέχουν καρδιοπροστατευτικά οφέλη, όπως η μείωση της LDL χοληστερόλης. 

Agros χυμός ροδάκινο 1lt

1,15 €
Διαθεσιμότητα: 697 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Agros από ροδάκινο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε, μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνες, σάκχαρα, φυτικές ίνες, φώσφορο και σίδηρο κ.α. 

Διαθεσιμότητα: 959 Σε απόθεμα

Ο χυμός πορτοκαλιού "Agros" 100% φυσικός σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και φυσική επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση του πορτοκαλιού σε χυμό. Αυτός ο χυμός παράγεται από φρέσκα πορτοκάλια, διατηρώντας την αυθεντική του γεύση και θρεπτική αξία.

Διαθεσιμότητα: 2461 Σε απόθεμα

Ο χυμός "Agros" με 8 φρούτα σε συσκευασία 330ml είναι μια πολυφυτική και γευστική επιλογή που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες πολλών φρούτων. Με την ποικιλία των 8 φρούτων, αυτός ο χυμός προσφέρει μια πλούσια γευστική εμπειρία και ενδυναμώνει τον οργανισμό με θρεπτικά συστατικά.

Agros χυμός ρόδι 250ml

0,42 €
Διαθεσιμότητα: 248 Σε απόθεμα

Χυμός της εταιρείας Agros από ρόδι το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά και κυρίως πολυφαινόλες σε υψηλότερα επίπεδα από όλους τους άλλους χυμούς φρούτων. Τα αντιοξειδωτικά αυτά παρέχουν καρδιοπροστατευτικά οφέλη, όπως η μείωση της LDL χοληστερόλης. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Διαθεσιμότητα: 815 Σε απόθεμα

Χυμός ροδάκινο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Διαθεσιμότητα: 766 Σε απόθεμα

Χυμός νέκταρ πορτοκάλι AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Agros χυμός μπανάνα 250ml

0,32 €
Διαθεσιμότητα: 871 Σε απόθεμα

Φρουτοποτό μπανάνα AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας