• Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 1
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 2
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 3
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 4
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 5
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 6
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 1
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 2
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 3
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 4
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 5
  • Agros χυμός μπανάνα 1lt Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός μπανάνα 1lt

Φρουτοποτό Μπανάνα

Συστατικά: Νερό, πουρές μπανάνας 20%, ζάχαρη, χυμός λεμονιού. Αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ.

2801
5202908000112
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χυμός της εταιρείας Agros από μπανάνα η οποία είναι μια πολύ καλή πηγή ινών, καλίου, βιταμίνης Β6, βιταμίνης C, ενώ περιέχει διάφορα αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 250ml

Χυμός νέκταρ της εταιρείας Ρέα από πορτοκάλι / μήλο / βερίκοκο. Προέρχεται από την πολτοποίηση του φρούτου, ενώ στον πολτό προστίθενται και γλυκαντικές ουσίες. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ώστε να προσλάβετε τις βιταμίνες του φρούτου, αλλά δεν ενδείκνυται η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας καθώς πρόκειται για προϊόν με αρκετές θερμίδες σε σχέση με άλλα ροφήματα.

Τιμή 0,37 €

Ρέα χυμός βύσσινο 1lt

Ο Ρέα χυμός βύσσινο 1lt είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των βύσσινων. Με τη φυσική του σύνθεση και τον πλούσιο, αυθεντικό γευστικό χαρακτήρα, θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την αρωματική απόλαυση των φρεσκοστυμένων βύσσινων. Αποκτήστε τον Ρέα χυμό βύσσινο 1lt σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,23 €

Viva χυμός με ροδάκινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,14 €

Ρέα χυμός 4 φρούτα κίτρινο 250ml

Ανανεωτικός χυμός με την απόλυτη φρεσκάδα των 4 φρούτων! Απολαύστε την γεύση του καλοκαιριού σε κάθε γουλιά. Αναζωογονητικό και γεμάτο βιταμίνες, ο χυμός Ρέα 4 φρούτων κίτρινο 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τον οργανισμό σας και να απολαύσετε μια εκρηκτική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των φρούτων σε κάθε σταγόνα!
Τιμή 0,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Podravka γκούλας με βοδινό κρέας 300gr

Το πικάντικο γκούλας βοείου κρέατος της εταιρείας Podravka είναι έτοιμο πιάτο. Πριν την κατανάλωση του είναι απαραίτητο να ζεσταθεί σε ήπια θερμοκρασία. Μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως πιάτο ή σε συνδυασμό με πατάτες, ρύζι, πολέντα και διάφορα είδη ζυμαρικών

Τιμή 3,32 €

Ferrero nutella spread go 52gr

Κολατσιό με βάση την κρέμα φουντουκιού και κακάο και τραγανιστά μπαστουνάκια με βύνη. Όλη η απόλαυση της Nutella® με κριτσίνια, τώρα εκτός σπιτιού!

Τιμή 1,77 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80 είναι ένα κερί που χρησιμοποιείται συχνά σε τέτοιες τελετές για να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους αγαπημένους μας που έχουν φύγει από αυτήν τη ζωή. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, την ενέργεια και τη θετική διάθεση, και είναι μια όμορφη επιλογή για μια τέτοια σημαντική και συγκινητική στιγμή. Με το κερί αυτό, μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς τον αγαπημένο μας άνθρωπο.

Τιμή 1,72 €

Lux αφρόλουτρο secret poppy 600ml

Το Lux αφρόλουτρο Secret Poppy 600ml είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Με το μοναδικό άρωμά του που αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ονειρεμένο γεμάτο λουλούδια και φρεσκάδα. Η μαλακτική του σύνθεση αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η αφρώδης υφή του χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Lux αφρόλουτρο Secret Poppy 600ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπε?
Τιμή 3,02 €