• Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 1
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 2
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 3
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 4
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 5
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 6
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 1
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 2
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 3
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 4
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 5
  • Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt

Νέκταρ Μήλο – Πορτοκάλι – Ροδάκινο

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλι ,πουρές βερίκοκου ,συμπυκνωμένος χυμός Μήλου, ζάχαρη ,άρωμα πορτοκαλιού ,μήλου, βερίκοκου. Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

2809
5202908001003
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χυμός της εταιρείας Agros από πορτοκάλι / μήλο / ροδάκινο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Birkino φρουτοποτό cola 28x60ml

BIRIKINO ΦΡΟΥΤΟΠΟΤΟ COLA (28x60ml) είναι το τέλειο ρόφημα για να ανανεώσετε την ενέργειά σας και να απολαύσετε μια μοναδική γεύση κόλας με φρουτώδη νότες. Με 28 μικρές φιάλες των 60ml, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας για να απολαμβάνετε τη δροσιά και τη γεύση του οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε το BIRIKINO ΦΡΟΥΤΟΠΟΤΟ COLA τώρα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 10,59 €

Agros χυμός ροδάκινο 250ml

Χυμός ροδάκινο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €

Viva χυμός με βύσσινο 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση βύσσινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €

Ρέα χυμός 8 φρούτα 1lt

Απολαύστε τον φρεσκοστυμένο χυμό Ρέα με 8 διαφορετικά φρούτα σε κάθε γουλιά! Μια απόλαυση πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά που θα σας δώσει ενέργεια και φρεσκάδα κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Korona μπισκότα βρώμης με κομμάτια σοκολάτας 120gr

Τα Korona μπισκότα βρώμης με κομμάτια σοκολάτας 120gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των μπισκότων βρώμης, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα Korona μπισκότα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,86 €

Sidirela θήκη ρούχων decor 40x60x40cm

Η θήκη ρούχων Sidirela decor έχει διαστάσεις 40x60x40εκ. Είναι ιδανική για την αποθήκευση ρούχων και αξεσουάρ με στυλ και οργάνωση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η θήκη ρούχων Sidirela decor προσφέρει αντοχή και αισθητική στον χώρο σας. Ιδανική λύση για την τακτοποίηση της ντουλάπας σας και την προστασία των ρούχων σας από σκόνη και υγρασία.

Τιμή 2,43 €

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €

Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ

Απολαύστε τον πλούσιο και αρωματικό Lavazza καφέ espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και απολαύσεις. Αποκτήστε τον δικό σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 4,00 €