• Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 6
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός 8 φρούτα 250ml Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

2811
5202908000037
0,46 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού (36%), μήλου (15%), ανανά (15%) και γκρέιπφρουτ (8%), πουρές ροδάκινο (8%), βερίκοκο (8%), μπανάνα (2%) και ακτινίδιο (8%). Βιταμίνες (C, B1, B2, B6, E, νιασίνη, φολικό οξύ).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agros χυμός μήλο 250ml

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,41 €

Arion food χυμός νέκταρ ροδάκινο 1lt

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση του καλοκαιριού με τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο 1lt. Απολαύστε την απαλή γεύση του ροδακινιού σε κάθε γουλιά και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. Αποκτήστε τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο τώρα και απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 0,97 €

ΗΒΗ χυμός go blue 4 φρούτων 250ml

100% φυσικός χυμός 4 φρούτων με βιταμίνες από εν μέρει συμπυκνωμένους χυμούς. Ο υπέροχος συνδυασμός από χυμούς μήλου, πορτοκαλιού, ροδάκινου και βερύκοκου είναι γεμάτος θρεπτικά συστατικά χαρίζοντας στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά. Ιδανικός για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή και στο σπίτι.

ΗΒΗGO! και το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ! Η μουσική μπάντα 1,2,3 GO!, η Ντόνα, ο Ρένος, ο Μίμης και ο Φάνης ήρθαν να «στύψουν» κάθε στιγμή της παιδικής καθημερινότητας και να βγάλουν το χυμό της σε τραγούδι! Στην υγιεινή διατροφή που χρειάζεται η κάθε ημέρα, οι 1,2,3 GO! δίνουν τον ρυθμό!

Τιμή 0,51 €

Viva χυμός με βύσσινο 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση βύσσινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €

Agros χυμός grapefruit 1lt

Ο χυμός γκρέιπφρουτ "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και ξινή επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ σε χυμό. Ο γκρέιπφρουτ είναι γνωστός για την ιδιαίτερη γεύση του, που συνδυάζει την ξινότητα και τη φρεσκάδα.

Τιμή 1,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,79 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα λεμόνι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης με το Fairy υγρό πιάτων και κάντε την καθημερινή σας δουλειά στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 1,82 €

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,47 €

Σφουγγάρι μπάνιου πλάτης με λαβή

Το σφουγγάρι μπάνιου πλάτης με λαβή είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σφουγγάρι που σας επιτρέπει να καθαρίσετε και να απαλύνετε την πλάτη σας με ευκολία. Η κύρια χαρακτηριστική διαφορά του από άλλα σφουγγάρια είναι η παρουσία μιας επέκτασης ή λαβής που σας βοηθά να φτάσετε στις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές της πλάτης σας.

Τιμή 2,69 €