• Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 6
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός ροδάκινο 250ml Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός ροδάκινο 250ml

Χυμός ροδάκινο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

2820
5202908000044
0,37 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Νερο, Χυμος ροδάκινου Απο Συμπυκνωμενο Χυμο ροδάκινου

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ρέα χυμός 100% φυσικός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός, φρέσκος και γεμάτος βιταμίνες, ο Ρέα χυμός 100% φυσικό πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του αληθινού φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Με την αυθεντική γεύση του φρούτου που αγαπάμε, αυτός ο χυμός θα σας δώσει τη φρεσκάδα και την ενέργεια που χρειάζεστε κάθε μέρα. Απολαύστε τον κρύο ή ζεστό, σκέτο ή σαν μίξη σε κοκτέιλ. Αφεθείτε στην απόλαυση και αναζωογονηθείτε με τον υπέροχο Ρέα χυμό πορτοκαλιού!
Τιμή 1,64 €

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 330ml

100% φυσικός χυμός με γεύση πορτοκάλι. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Τιμή 1,17 €

Viva χυμός με φράουλα 1lt

Φρουτοποτό της εταιρείας Viva από φράουλα. Παρασκευάζεται είτε από αυτούσιους χυμούς φρούτων είτε με αραίωση χυμών με νερό είτε με προσθήκη σακχάρων.

Τιμή 1,39 €

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Τιμή 0,46 €

Ρέα χυμός βύσσινο 250ml

Ανανεωτικός χυμός βύσσινο 250ml από την Ρέα. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των εκλεκτών βύσσινων σε κάθε γουλιά. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας με αυτό τον υπέροχο χυμό, ιδανικός για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία μπούκοβο 50gr

Μπούκοβο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 0,76 €
Teza Fik spray εντομοκτόνο 300ml Teza - 1 Teza Fik spray εντομοκτόνο 300ml Teza - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Teza Fik spray εντομοκτόνο 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα όπως μύγες, κουνούπια, σε κλειστούς χώρους (σπίτια, γραφεία, κ.λπ.).

Κανονική τιμή 2,62 € Τιμή 2,24 €
  • -0,38 €
  • -0,38 €