• Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 6
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός μήλο, σταφύλι & φράουλα 250ml

100% Χυμός 3 Φρούτων

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός μήλο, σταφύλι, φράουλα. Βιταμίνες C,B1,B2,B6,E, νιασίνη, φολικό οξύ.

2816
5202908000181
0,41 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χυμός μήλο, σταφύλι και φράουλα της εταιρείας AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση fresh exotic χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,50 €

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται.

Τιμή 0,54 €

Agros χυμός cranberry 1lt

Ο χυμός κράνμπερι "Agros" σε συσκευασία 1 λίτρου είναι μια δροσιστική και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν έναν υγιεινό και φρουτώδη χυμό. Ο χυμός κράνμπερι έχει γνωστοποιηθεί για τις ευεργετικές του ιδιότητες και την υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.

Τιμή 1,80 €

Agros χυμός μάνγκο & μήλο 330ml

Ανακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης με τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα του μάνγκο και τη γλυκύτητα του μήλου σε κάθε γουλιά. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας και απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αποκτήστε τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,73 €

Viva χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt

Ανανεωτικός, φρέσκος και γεμάτος ζωντάνια, ο Viva χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Με τη φρεσκάδα του φυσικού πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα της μάρκας Viva, αυτός ο χυμός θα σας κερδίσει με την απλότητα και τη γεύση του. Ανακαλύψτε τη γευστική απόλαυση του Viva χυμού νέκταρ πορτοκάλι και αφεθείτε σε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και αναζωογόνησης.
Τιμή 1,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori αρωματικό με στικ Hammam 200ml

Το αρωματικό με στικ Hammam Tesori σε συσκευασία 200ml είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τις αρωματικές νότες του Hammam με την ευκολία και την εφαρμογή του στικ. Αυτό το αρωματικό προϊόν προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας καθώς είναι εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια και αρώματα που αναζωογονούν τις αισθήσεις. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Hammam στο σπίτι σας με αυτό το υπέροχο αρωματικό με στικ από τη σειρά Tesori.
Τιμή 6,43 €
Misko κριθαράκι μέτριο 500gr Misko - 1 Misko κριθαράκι μέτριο 500gr Misko - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Misko κριθαράκι μέτριο 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές.

Τιμή 1,16 €

Serenata γκοφρέτες με φυστικοβούτυρο 20x33gr

Τα Bingo Serenata γκοφρέτα 20x33gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστικότητα και ποιότητα. Με το φυστικοβούτυρο που περιέχουν, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τη μοναδική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 10,44 €

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με crunchy φυστικοβούτυρο 200gr

Απολαύστε τον πλούσιο μακεδονικό χαλβά με τον τέλειο συνδυασμό από crunchy φυστικοβούτυρο. Με την προσεκτική παρασκευή της εταιρίας Χαΐτογλου, αυτό το προϊόν αναδεικνύει την παράδοση και τη γεύση της Μακεδονίας. Αφεθείτε σε μια απόλαυση που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,72 €