• Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 1
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 2
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 3
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 4
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 5
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 6
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 1
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 2
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 3
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 4
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 5
  • Agros χυμός μήλο 1lt Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός μήλο 1lt

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

2799
5202908101000
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Νερο, Χυμος Μήλου Απο Συμπυκνωμενο Χυμο Μήλου

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food χυμός με 7 φρούτα 250ml

Ο Arion food χυμός με 7 φρούτα 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια γεύση γεμάτη φρεσκάδα και θρεπτικά συστατικά. Απολαύστε την πλούσια γεύση των 7 διαφορετικών φρούτων σε κάθε γουλιά και αναζωογονηθείτε με αυτόν τον υγιεινό χυμό. Αποκτήστε τον Arion food χυμό τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση των φυσικών γεύσεων!
Τιμή 0,41 €

Λακωνία φρουτοποτό λεμόνι 1lt

Αναζωογονητικό και φρέσκο, το Λακωνία φρουτοποτό λεμόνι 1lt θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Ελλάδας. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του λεμονιού από την Λακωνία, σε ένα δροσιστικό ποτό που θα σας δροσίσει σε κάθε του γουλιά. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με το Λακωνία φρουτοποτό λεμόνι 1lt!
Τιμή 1,65 €

Ρέα χυμός βύσσινο 250ml

Ανανεωτικός χυμός βύσσινο 250ml από την Ρέα. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των εκλεκτών βύσσινων σε κάθε γουλιά. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας με αυτό τον υπέροχο χυμό, ιδανικός για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino φακές ψιλές 500gr

Πλούσιες σε φυτικές ίνες, φώσφορο και μαγγάνιο, οι ελληνικές Φακές Ψιλές Agrino, εκτός του ότι είναι θρεπτικές, αποτελούν και εγγύηση για ένα νόστιμο γεύμα.

Τιμή 2,12 €
Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια με Σουσάμι είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Κανονική τιμή 1,74 € Τιμή 1,34 €
  • -0,40 €
  • -0,40 €

Ήλιος ξυνό κιτρικό οξύ 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Ήλιος, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50γρ.

Τιμή 0,86 €

Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt

Η Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, δε θα μπορείτε παρά να τη λατρέψετε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,78 €

Magic cloth στεγνά πανάκια ηλεκτροστατικής δράσης 20τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 20 τεμαχίων. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 1,70 €