• Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 6
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός ρόδι 250ml Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός ρόδι 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από ρόδι το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά και κυρίως πολυφαινόλες σε υψηλότερα επίπεδα από όλους τους άλλους χυμούς φρούτων. Τα αντιοξειδωτικά αυτά παρέχουν καρδιοπροστατευτικά οφέλη, όπως η μείωση της LDL χοληστερόλης. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

2821
5202908000150
0,46 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά: Νερό, συμπυκνωμένος χυμός ρόδι 50%, ζάχαρη. Ρυθμιστής Οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κτήμα χειμωνίδη 100% χυμός ρόδι γλυκός σε γυάλινο 250ml

Ζουργάνα αληθινή γεύση, απόλυτη απόλαυση. Απολαύστε τον 100% φυσικό χυμό ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη σε κάθε γουλιά. Μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά απόλαυση του φυσικού χυμού ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,04 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός λεμόνι 1lt

Ο Arion food συμπυκνωμένος χυμός λεμόνι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν αναζωογονητικό και φρουτώδη χυμό λεμόνι. Με τη φρεσκάδα και την αυθεντική γεύση του, αυτός ο συμπυκνωμένος χυμός θα σας ταξιδέψει στα νησιά του Αιγαίου με κάθε γουλιά. Απολαύστε τον σκέτο ή προσθέστε τον σε κοκτέιλς και γλυκά για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό λεμόνι 1lt και απολαύστ?
Τιμή 2,70 €

Viva χυμός με φράουλα 250ml

Φρουτοποτό της εταιρείας Viva από φράουλα. Παρασκευάζεται είτε από αυτούσιους χυμούς φρούτων είτε με αραίωση χυμών με νερό είτε με προσθήκη σακχάρων. 

Τιμή 0,46 €

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 330ml

100% φυσικός χυμός με γεύση πορτοκάλι. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Τιμή 1,17 €

Viva χυμός με μήλο 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση μήλο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix αλουμινόχαρτο 20m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 1,76 €

Magic cloth στεγνά πανάκια ηλεκτροστατικής δράσης 20τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 20 τεμαχίων. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 1,70 €

Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml

Η Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml θα σας χαρίσει την απαλή αίσθηση που επιθυμείτε και θα δώσει λάμψη στα νύχια σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας!
Τιμή 2,77 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt

Αφράτος και φρέσκος συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt από την Arion food. Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για πρωινό ξύπνημα ή ως αναζωογονητικό ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 5lt τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φυσικού χυμού πορτοκαλιού σε κάθε σταγόνα.
Τιμή 18,79 €