• Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 6
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 1
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 2
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 3
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 4
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 5
  • Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml Agros - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgros

Agros χυμός πορτοκαλάδα 250ml

Φυσικός χυμός πορτοκάλι από συμπυκνωμένο φυσικό χυμό πορτοκαλιού που περιέχει βιταμίνη C.

2819
5202908000136
0,32 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Νερό, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι. Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agros χυμός ροδάκινο 250ml

Χυμός ροδάκινο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €

Agros 100% φυσικός χυμός πορτοκάλι 330ml

Ο χυμός πορτοκαλιού "Agros" 100% φυσικός σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και φυσική επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση του πορτοκαλιού σε χυμό. Αυτός ο χυμός παράγεται από φρέσκα πορτοκάλια, διατηρώντας την αυθεντική του γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 0,90 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt

Αφράτος και φρέσκος συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 5lt από την Arion food. Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για πρωινό ξύπνημα ή ως αναζωογονητικό ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τον Arion food συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 5lt τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φυσικού χυμού πορτοκαλιού σε κάθε σταγόνα.
Τιμή 18,79 €

Viva χυμός με μπανάνα 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση μπανάνα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,13 €

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ

Η Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις νύχτες σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της Always, αισθανθείτε ασφαλείς και προστατευμένες όλη τη νύχτα. Αποκτήστε τώρα την Always ultra secure night σερβιέτες 12τεμ και απολαύστε έναν άνετο ύπνο χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 2,82 €
Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 3x60τεμ Septona - 1 Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 3x60τεμ Septona - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Sensitive είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας του μωρού από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας. Επιπλέον τα συστατικά της προστατευτικής κρέμας συγκάματος SEPTONA, προσταυτεύουν ταυτόχρονα από ερεθισμούς κατά την αλλαγή της πάνας.

Τιμή 2,74 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,67 €
Luna ετικέτες αυτοκόλλητες σχολικές σε 4 χρώματα 20τεμ Luna - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Luna ετικέτες αυτοκόλλητες σχολικές σε 4 χρώματα 20τεμ

Οι σχολικές αυτοκόλλητες ετικέτες Luna είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα σημειώματά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με 4 διαφορετικά χρώματα και 20 τεμάχια, αυτές οι ετικέτες είναι απαραίτητες για κάθε μαθητή που αναζητά το τέλειο εργαλείο οργάνωσης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει - αποκτήστε τις Luna ετικέτες αυτοκόλλητες σήμερα και νιώστε τη διαφορά!
Κανονική τιμή 0,67 € Τιμή 0,61 €
  • -0,06 €
  • Με έκπτωση!
  • -0,06 €