• Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ  - 1
  • Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ  - 1

Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ

Αναβαθμίστε την οργάνωση του καταστήματός σας με την Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ. Κρατήστε τις σακούλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες για τους πελάτες σας. Με αυτήν την ποτηροθήκη, η εξυπηρέτηση των πελατών σας θα είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Αποκτήστε την τώρα και βελτιώστε την εμπειρία αγορών στο κατάστημά σας!
19466
1946619466
27,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κραφτ καφέ ποτηροθήκη 2 θέσεων 50τεμ

Δεν χρειάζεται να ψάξετε πια για το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σας. Η καφέ ποτηροθήκη 2 θέσεων 50τεμ από την εταιρία Κραφτ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και κομψότητα. Με χωρητικότητα 50 τεμαχίων, αυτή η ποτηροθήκη θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά της και το μοντέρνο design της. Αποκτήστε τώρα την δική σας και απολαύστε κάθε φλυτζάνι καφέ σας με στυλ!
Τιμή 4,80 €

Κραφτ καφέ ποτηροθήκη 4 θέσεων 100τεμ

Η κραφτ καφέ ποτηροθήκη 4 θέσεων 100τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η ποτηροθήκη θα κρατήσει τα ποτήρια σας ασφαλή και οργανωμένα. Με την κομψή της εμφάνιση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η ποτηροθήκη είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε λάτρη του καφέ και της οργάνωσης.
Τιμή 6,42 €

Glass bag ποτηροθήκη σακούλα 2 θέσεων με κλειστό κάτω μέρος 500τεμ

Η Glass bag ποτηροθήκη σακούλα 2 θέσεων με κλειστό κάτω μέρος 500τεμ είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την πρακτική διπλή θέση και το κλειστό κάτω μέρος, μπορείτε να φυλάξετε τα ποτήρια σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα τη δική σας ποτηροθήκη Glass bag και απολαύστε την άνεση και την οργάνωση που προσφέρει!
Τιμή 27,81 €

Cup n go ποτηροθήκη 2 θέσεων με ανοιχτό κάτω μέρος 500τεμ

Η Cup n go ποτηροθήκη 2 θέσεων με ανοιχτό κάτω μέρος 500τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τον καφέ σας στο δρόμο. Με την πρακτική της σχεδίαση, μπορείτε να έχετε τον αγαπημένο σας ρόφημα πάντα μαζί σας, χωρίς φόβο απώλειας. Απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα της Cup n go ποτηροθήκης και κάντε κάθε μέρα σας πιο εύκολη και γεμάτη γεύση! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή!
Τιμή 23,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος πιπέρι μαύρο χονδρό βάζο με μύλο 40gr

Το μαύρο χονδρό πιπέρι από την εταιρία Ήλιος είναι η ιδανική προσθήκη για να δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα στα φαγητά σας. Με τον ειδικά σχεδιασμένο μύλο, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα και την ένταση του πιπεριού με κάθε περιστροφή. Αναδείξτε τις γεύσεις και δώστε ένα νέο επίπεδο γευστικής απόλαυσης στα μαγειρευτά σας με το μαύρο χονδρό πιπέρι της εταιρίας Ήλιος.
Τιμή 2,33 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τέλειο σιδέρωμα 77μεζ 1,7lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τέλειο σιδέρωμα 77μεζ 1,7lt της εταιρίας Soupline θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και να είναι απαλά στην αφή. Με την ειδική του σύνθεση, το Soupline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σιδερώματος, ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύσει τα ρούχα σας από τη φθορά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα απίθανα αποτελέσματα!
Τιμή 4,80 €

Soft μαλακτικό ρούχων muschio bianco 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Muschio Bianco

Τιμή 3,21 €

Felce azzurra συμπυκνωμένο μαλακτικό λευκός μόσχος 1025ml

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τιμή 2,76 €

Viva χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt

Ανανεωτικός, φρέσκος και γεμάτος ζωντάνια, ο Viva χυμός νέκταρ πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Με τη φρεσκάδα του φυσικού πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα της μάρκας Viva, αυτός ο χυμός θα σας κερδίσει με την απλότητα και τη γεύση του. Ανακαλύψτε τη γευστική απόλαυση του Viva χυμού νέκταρ πορτοκάλι και αφεθείτε σε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και αναζωογόνησης.
Τιμή 1,23 €