• Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 1
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 2
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 3
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 4
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 5
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 1
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 2
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 3
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 4
  • Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ Bio paper - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBio paper

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 175cm και είναι ντυμένα με πολύχρωμα σχέδια, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στα ποτά σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 500 καλαμάκια, κάνοντάς τα ιδανικά για εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και άλλα επαγγελματικά καταστήματα. Απολαύστε τα ποτά σας με στυλ και υπευθυνότητα προς

11441
5206492015842
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €

Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ

Το βιοδιασπώμενο καλαμάκι είναι ένα περιβαλλοντικά φιλικό εναλλακτικό προϊόν στα πλαστικά καλαμάκια. Αυτό το συγκεκριμένο καλαμάκι έχει μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένο με μαύρο βιοδιασπώμενο χαρτί. Είναι σπαστό, δηλαδή μπορεί να διπλώνεται για εύκολη μεταφορά και χρήση. Κάθε πακέτο περιέχει 250 τεμάχια και είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα καταστήματα εστίασης.

Τιμή 4,18 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το πακέτο περιέχει 50 βιοδιασπώμενα καλαμάκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως το φυτικό πλαστικό ή το χαρτί. Αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για χρήση σε
Τιμή 1,26 €

Flexies bio paper χάρτινα καλαμάκια σπαστά 22cm 25τεμ

Χάρτινα καλαμάκια με μήκος 22 εκατοστά, σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 0,47 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo 19cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 19 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 4,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Mastiqua ανθρακούχο νερό με μαστίχα & λεμόνι 330ml

Ελληνική Λεμονάδα με Μαστιχόνερο. Το Mastiqua Greek Lemonada, με 7% χυμό λεμονιού, είναι μια ολοκαίνουρια πρόταση απόλαυσης για όλες τις ώρες της ημέρας! Μια Αυθεντική σπιτική λεμονάδα με Mastiqua. αυθεντικό “μεσογειακό” νερό, για όλες τις ώρες. Η ξεχωριστή γεύση και οι ευεργετικές ιδιότητες ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΕΛΛΑΔΑ

Τιμή 1,66 €

Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr

Οι Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η γεύση του κασέρι και του jalapeno συνδυάζονται με το τραγανό τσιπς τορτίγιας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε τα ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή συνοδεύστε τα με salsa και guacamole για ένα ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,15 €

Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ

Τα Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ της εταιρίας Always είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη προστασία, αυτά τα σερβιετάκια θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευχάριστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ασφάλειας κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 3,79 €

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €