• -0,18 €
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAva

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

38160
5201321037729
2,06 €
2,24 €
Έκπτωση -0,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15%: Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Κάτω του 5%: Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Επίσης περιέχει: Συντηρητικά (Methylisothiazolinone, Benzisolitarinone), Αρωματικές ουσίες (Limonene).
Οδηγίες Χρήσης
Σε βρεγμένο σφουγγάρι προσθέτουμε μικρή ποσότητα προϊόντος και πλένουμε τα σκεύη.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος.
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/το πρόσωπο.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/ γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου /περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.

Περιέχει: Άλατα νατρίου θειϊκών εστέρων αιθοξυλιωμένης αλκοόλης C12-14. Άλατα νατρίου σουλφατωμένης α-ολεφίνης (C14-16) και άλατα νατρίου σουλφατωμένων -υδροξυ-αλκανίων (C14-16), Οξείδιο της δωδεκυλοδιμεθυλομίνης, Κοκοφοινικελαιοαμιδοπροπυλοβεταΐνη, 2- μεθυλισοθειαζολ-3(2H)-όνη.
Δερματικά εγκαύματα
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. A.B.E.E., Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Αττική - Τηλ.: 210 617 3000, Email: group-info@sarantisgroup.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα υγρό πιάτων baby σαπούνι με λάδι ελιάς και εκχύλισμα απο χαμομήλι λεμόνι 500ml

Το ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ BABY 500ml είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟΥ ΠΙΑΤΩΝ BABY 500ml και κάντε το καθημερινό καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο.
Τιμή 2,64 €

Palmolive υγρό πιάτων original 500ml

Το Palmolive υγρό πιάτων original 500ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα με λάμψη! Η μοναδική του φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα φροντίζει τα χέρια σας. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το Palmolive υγρό πιάτων original 500ml τώρα και απολαύστε καθαρά και λαμπερά πιάτα κάθε μέρα!
Τιμή 1,48 €

Fairy υγρό πιάτων ρόδι & πορτοκάλι 800ml

Το Fairy υγρό πιάτων ρόδι πορτοκάλι εισαγωγής 800ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα και άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις ακαθαρσίες, ενώ παράλληλα προσθέτει ένα αναζωογονητικό άρωμα ροδάκινου και πορτοκαλιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία στο πλύσιμο των πιάτων!
Τιμή 3,07 €

Endless υγρό πιάτων πορτοκάλι & βασιλικός 500ml

Το Endless υγρό πιάτων πορτοκάλι & βασιλικός 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Η μοναδική σύνθεσή του με πορτοκάλι και βασιλικό θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα στην κουζίνα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος πιάτων!
Τιμή 1,00 €

Maki υγρό πιάτων λεμόνι 500ml

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Maki δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Pepsi twist αναψυκτικό cola με λεμόνι 6x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Μοναδικός συνδυασμός της αγαπημένης Pepsi & του λεμονιού για την απόλυτη δοσιστική γευστική εμπειρία.

Τιμή 3,80 €

AIM οδοντόκρεμα family protection white 75ml

Η AIM Family Protection White βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Η λευκαντική της σύνθεση με Sodium Bicarbonate βοηθά στην απαλή αναζωογόνηση του όμορφου φυσικού λευκού χαμόγελού σας.

Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην επανόρθωση του σμάλτου από τις μικρές ενδείξεις της τερηδόνας, που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων* για πιο δυνατά δόντια μέρα με τη μέρα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

Ωμέγα νισεστές 425gr

Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες κ. ά. Χρησιμοποιείται επίσης στην επικάλυψη των τροφίμων (ψαρι, κοτοπουλο κ. ά.).

Τιμή 1,15 €

Ομπρέλα παιδική μπαστούνι minnie 38cm

Η παιδική ομπρέλα με μπαστούνι Minnie 38cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μικρό πριγκιπισσάκι. Με το χαριτωμένο σχέδιο της Minnie Mouse, το παιδί σας θα νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα παραμύθι. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα των υλικών της εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία από τη βροχή και τον ήλιο. Με την παιδική ομπρέλα Minnie, οι μικροί μας φίλοι θα απολαμβάνουν τις βόλτες τους, παρέα με το αγαπημένο τους χαρακτήρα.
Τιμή 4,67 €