• Dual Power υγρό πιάτων για ευαίσθητα δέρματα με αντλία 1lt
  • Dual Power υγρό πιάτων για ευαίσθητα δέρματα με αντλία 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDual Power

Dual Power υγρό πιάτων για ευαίσθητα δέρματα με αντλία 1lt

48037
8054633839263
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 800ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 3,07 €

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Το Fairy υγρό πιάτων original 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Fairy υγρό πιάτων original 5lt!
Τιμή 15,30 €

Fairy υγρό πιάτων ρόδι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική του φόρμουλα με ρόδι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη απομάκρυνση των λιπαρών και των λεκέδων. Απολαύστε την εμπειρία του καθαρισμοώ με το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν!
Τιμή 2,08 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Μελετιάδης λουκούμια μαστίχας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια μαστίχας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση μαστίχας από την εταιρεία Μελετιάδης. Η μαστίχα είναι ένα φυτικό προϊόν που προέρχεται από το σμίγμα του δέντρου μαστίχας (Pistacia lentiscus) και έχει ένα μοναδικό αρωματικό προφίλ.

Τιμή 2,30 €

Macao ρίγανη 50gr

Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που προέρχεται από το φυτό Origanum vulgare, και συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για την προσθήκη γεύσης και αρώματος σε διάφορα πιάτα. Έχει έντονη γεύση και είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της αρωματικό χαρακτήρα.

Τιμή 0,78 €

Oscar κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,81 €

TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY)

Ξεκινάτε το ταξίδι σας στην αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και ηρεμίας με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY). Η μοναδική σύνθεση αυτού του αρώματος σας ταξιδεύει στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, αφήνοντας σας να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Αφεθείτε στη μαγεία του θαλάσσιου κόσμου και ανακαλύψτε την εσωτερική σας γαλήνη με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY).
Τιμή 4,59 €

Lariplast ποτήρι νερού διαφανές No503 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lariplast κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 250ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 250ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 0,82 €