• Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 1
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 2
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 3
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 4
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 5
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 6
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 1
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 2
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 3
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 4
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 5
  • Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml Endless - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml

Το Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα που λάμπουν σαν καινούργια. Η ειδική του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας μια ευχάριστη μυρωδιά μπλε θάλασσας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία του πλυντηρίου πιάτων σας!
16663
5202995107138
1,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 650ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 2,56 €

Palmolive υγρό πιάτων original 500ml

Το Palmolive υγρό πιάτων original 500ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα με λάμψη! Η μοναδική του φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα φροντίζει τα χέρια σας. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το Palmolive υγρό πιάτων original 500ml τώρα και απολαύστε καθαρά και λαμπερά πιάτα κάθε μέρα!
Τιμή 1,48 €

Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt

Το Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με λευκό ξύδι και πράσινο μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τους υπολείμματα φαγητού. Κάντε την καθημερινή σας διαδικασία πλύσης πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία με το Ava action υγρό πιάτων.
Τιμή 11,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass 54700 ποτηρι γυαλινο κρασιου hill 20,5cl 12τεμ

Το Uniglass 54700 ποτήρι γυαλινού κρασιού Hill 20,5cl 12 τεμάχια από την Uniglass είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Κάθε ποτήρι είναι σχεδιασμένο με μεράκι και φροντίδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρασιού σε κάθε γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την απόλαυση του κρασιού σας!
Τιμή 9,27 €

Lays chips pizza hut 120gr

Η Lay's chips Pizza Hut 120gr συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της πίτσας με την τραγανή υφή των chips Lay's. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την μοναδική γεύση της Pizza Hut σε κάθε δαγκωνιά, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ικανοποιήσετε την απαιτητική σας ουρά γεύσης.

Τιμή 1,98 €

Midland luncheon meat Δανίας 200gr

Χοιρινό κρέας, συνδετικός ιστός χοιρινού κρέατος, ιωδιούχο αλάτι, καρυκεύματα, δεξτρόζη, ζάχαρη, αρτυματικές ύλες, εκχυλίσματα μπαχαρικών, φυτικό λάδι, κρεμμύδια, μπαχαρικά, συντηρητικό, πιπέρι. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μουστάρδα.

Τιμή 2,06 €

Moschato bello λευκός ημίξηρος οίνος 500ml

Οίνος ροζέ ημίξηρος, με έντονο αρωματικό χαρακτήρα που διακρίνεται απο ανθώδεις νότες “Bello Μοσχάτο”.

Ελληνικό προϊόν που παράγεται και εμφιαλώνεται απο την Μεσήμβρια Οινοποιητική.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 12% Vol.

Γυάλινη φιάλη των 500 ml.

Τιμή 3,56 €

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 2kg

Το απαλό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου 2kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση γεμάτη θρεπτικές ιδιότητες. Με την πλούσια κρεμώδη υφή του και την αυθεντική γεύση των φιστικιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Απολαύστε το σκέτο, προσθέστε το σε smoothies ή χρησιμοποιήστε το στη μαγειρική για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 14,95 €