• Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml
  • Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAva

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα με φυσική φρεσκάδα χαμομηλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα πιάτα λαμπερά και αρωματικά, κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Ανακαλύψτε τη δύναμη του χαμομηλιού με το Ava perle και αφήστε τη μαγεία να μπει στην καθημερινότητά σας.
38159
5201321041511
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Το Fairy υγρό πιάτων original 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Fairy υγρό πιάτων original 5lt!
Τιμή 15,30 €

Luxe υγρό πιάτων ξύδι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων ξύδι σε συσκευασία των 1 λίτρου είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απαλά. Με ελληνική σύνθεση και ποιότητα, το Luxe υγρό πιάτων ξύδι είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα ξυδιού. Αποκτήστε το Luxe υγρό πιάτων ξύδι και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικ
Τιμή 1,27 €

Εύρηκα υγρό πιάτων baby σαπούνι με λάδι ελιάς και εκχύλισμα απο χαμομήλι λεμόνι 500ml

Το ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ BABY 500ml είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟΥ ΠΙΑΤΩΝ BABY 500ml και κάντε το καθημερινό καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο.
Τιμή 2,64 €

Fairy υγρό πιάτων ρόδι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική του φόρμουλα με ρόδι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη απομάκρυνση των λιπαρών και των λεκέδων. Απολαύστε την εμπειρία του καθαρισμοώ με το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν!
Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σιδερόπανο με λάστιχο flexy 140x52cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Cyclops, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα. Διαθέτει λάστιχο για πιο εύκολη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή στη σιδερώστρα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 140cm

Πλάτος: 52cm

Τιμή 3,62 €
Caprice πουράκια 115gr Caprice πουράκια 115gr
Περιορισμένη προσφορά!

Caprice πουράκια 115gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,53 €
  • -0,23 €
  • -0,23 €

Μαλλί της γριάς με δώρο

Το Μαλλί της γριάς είναι το τέλειο δώρο για να προσφέρετε στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό το μοναδικό προϊόν θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του!
Τιμή 0,79 €

Chupa chups γλειφιτζούρια σακούλα 120x12gr

Αυτό το προϊόν περιέχει 120 γλειφιτζούρια των 12 γραμμαρίων το καθένα. Είναι ιδανικό για πάρτι, εκδηλώσεις και γενικά για όσους αγαπούν τα γλειφιτζούρια. Η εταιρία Chupa Chups είναι γνωστή για τα νόστιμα και ποιοτικά γλειφιτζούρια της, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε κάθε διαφορετική γεύση που περιλαμβάνει αυτή η σακούλα.

Τιμή 22,61 €

Every day σερβιέτες hyperdry maxi night 30τεμ

Η EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ HYPERDRY MAXI NIGHT 30TEM είναι η ιδανική επιλογή για άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με τεχνολογία υπεραπορρόφησης και τριπλή προστασία, σας εξασφαλίζει αίσθηση ξηριάς και άνεσης όλο το βράδυ. Αποκτήστε τώρα την EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ HYPERDRY MAXI NIGHT 30TEM και απολαύστε ήρεμο ύπνο χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 4,27 €