• Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 1
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 2
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 3
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 4
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 5
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 6
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 7
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 8
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 1
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 2
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 3
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 4
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 5
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 6
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 7
  • Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml Ava - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAva

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

6435
5201314083450
2,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15%: Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Κάτω του 5%: Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Επίσης περιέχει: Συντηρητικά (Methylisothiazolinone, Benzisolitarinone), Αρωματικές ουσίες (Limonene).
Οδηγίες Χρήσης
Σε βρεγμένο σφουγγάρι προσθέτουμε μικρή ποσότητα προϊόντος και πλένουμε τα σκεύη.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος.
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/το πρόσωπο.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/ γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου /περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.

Περιέχει: Άλατα νατρίου θειϊκών εστέρων αιθοξυλιωμένης αλκοόλης C12-14. Άλατα νατρίου σουλφατωμένης α-ολεφίνης (C14-16) και άλατα νατρίου σουλφατωμένων -υδροξυ-αλκανίων (C14-16), Οξείδιο της δωδεκυλοδιμεθυλομίνης, Κοκοφοινικελαιοαμιδοπροπυλοβεταΐνη, 2- μεθυλισοθειαζολ-3(2H)-όνη.
Δερματικά εγκαύματα
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. A.B.E.E., Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Αττική - Τηλ.: 210 617 3000, Email: group-info@sarantisgroup.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml

Ζήστε την εξωτική εμπειρία του Endless υγρού πιάτων εξωτικού νησιού 500ml. Αφήστε τα αισθήματα της φρεσκάδας και της καθαριότητας να σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι ονειρεμένο σε ένα εξωτικό νησί. Η μοναδική σύνθεση του Endless υγρού πιάτων θα κάνει το πλύσιμο των πιάτων σας μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Τιμή 1,05 €

Fairy υγρό πιάτων μήλο 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml είναι το ιδανικό προϊόν για να καθαρίσετε τα πιάτα σας με λάμψη και φρεσκάδα. Η μοναδική του σύνθεση με μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι η κουζίνα σας είναι πάντα καθαρή και φροντισμένη. Αποκτήστε το Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν σαν καινούργια!
Τιμή 2,08 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 900ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 4,21 €

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με ξύδι 4lt

Υγρό πιάτων για το αποτελεσματικό πλύσιμο των πιάτων και των σκευών με Ultra δύναμη και φυσικό ξύδι για αποτελεσματική απόσμηση από τροφές όπως ψάρι, αυγό κ.ά. Λίγες σταγόνες μόνο αρκούν.

Έχει ουδέτερο Ph και είναι απαλό με τα χέρια.

Τιμή 5,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Fanta αναψυκτικό madness 500ml

Η FANTA 500ml - (MADNESS) είναι ένα από τα πιο αναζωογονητικά και απολαυστικά αναψυκτικά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με τη μοναδική της γεύση και το αναζωογονητικό της αφρώδες χαρακτήρα, η FANTA MADNESS θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Δοκιμάστε την τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη αναψυκτική εμπειρία!
Τιμή 0,95 €

Endless χαρτί υγείας professional economy 2φυλλο 40x67gr

Το Endless professional economy χαρτί υγείας 2φυλλο 40x67gr της Endless εταιρίας είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει, θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του!
Τιμή 11,85 €

Σετ με αυτοκόλλητα χαρτάκια & σελιδοδείκτες

Το σετ αυτοκόλλητων χαρτακίων και σελιδοδείκτες είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μοναδικά σχέδια και φωτεινά χρώματα, αυτά τα αξεσουάρ θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα στο γραφείο ή στο σχολείο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σετ και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους!
Τιμή 1,00 €