• Ecco υγρό πιάτων πράσινο 1,5lt
  • Ecco υγρό πιάτων πράσινο 1,5lt

Ecco υγρό πιάτων πράσινο 1,5lt

50416
8428446400710
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων μήλο 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml είναι το ιδανικό προϊόν για να καθαρίσετε τα πιάτα σας με λάμψη και φρεσκάδα. Η μοναδική του σύνθεση με μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι η κουζίνα σας είναι πάντα καθαρή και φροντισμένη. Αποκτήστε το Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν σαν καινούργια!
Τιμή 2,08 €

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 14,49 €

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα με φυσική φρεσκάδα χαμομηλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα πιάτα λαμπερά και αρωματικά, κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Ανακαλύψτε τη δύναμη του χαμομηλιού με το Ava perle και αφήστε τη μαγεία να μπει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,24 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

My planet υγρό πιάτων αντιβακτηριδιακό 625ml

Με τα υγρά πιάτων planet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία. Τα υγρά πιάτων planet είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

Τιμή 2,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,51 €

Syoss hair spray volume lift No4 75ml

To SYOSS VOLUME LIFT, η premium σειρά styling για μέγιστο όγκο, μεγάλης διάρκειας από τις ρίζες, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Στεγνώνει γρήγορα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Προσφέρει extra δυνατό κράτημα.

Τιμή 1,64 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και την απαλότητα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και χαμομήλι θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο.

Τιμή 2,96 €

Barilla ζυμαρικά rigatoni No89 500gr

Τα μακαρόνια Rigatoni με το κοίλο εσωτερικό τους καταφέρνουν να φυλακίσουν ακόμα και τις ελαφριές σάλτσες με βάση τα λαχανικά.

Τιμή 1,24 €

Μοτάκης αραβοσιτέλαιο 1lt

Το αραβοσιτέλαιο ή καλαμποκέλαιο είναι φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους κόκκους του καλαμποκιού. Η κυριότερη χρήση του είναι στη μαγειρική, όπου η υψηλή σχετικώς θερμοκρασία στην οποία εκλύει ατμούς το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο για τηγάνισμα.

Τιμή 2,34 €