• -0,18 €
  • Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml
  • Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAva

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
38161
5201321037736
2,06 €
2,24 €
Έκπτωση -0,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Luxe υγρό πιάτων λεμόνι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων με άρωμα λεμόνι είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και αρωματισμένα με το δροσερό άρωμα του λεμονιού. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει χωρητικότητα 1 λίτρο και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στην επαγγελματική κουζίνα.
Τιμή 1,27 €

Fairy υγρό πιάτων original 1lt

Το Fairy υγρό πιάτων 1000ml professional είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την απόλυτη καθαριότητα στα πιάτα της. Με την εξαιρετική του σύνθεση και τη δύναμη του καθαρισμού, το Fairy υγρό πιάτων 1000ml professional αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις δύσκολες λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει το Fairy!
Τιμή 3,37 €

Bubble υγρό πιάτων με ξύδι 4lt

Υγρό Πιάτων 4L με άρωμα Ξύδι, BUBBLE

Αξεπέραστη λάμψη για τα πιάτα, τρυφερή φροντίδα για τα χέρια.

Ουδέτερο pH

Ελληνικής κατασκευής

Τιμή 2,82 €

Spark υγρό πιάτων με ξύδι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα ξύδι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος σόδα 350gr

Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.

Τιμή 1,54 €

Ajax WC expert spray υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό επιφανειών 500ml

Το Ajax WC expert καθαρίζει τη λεκάνη μέσα, έξω και ανάποδα. Καθαρίζει σε βάθος κάτω από το χείλος της λεκάνης, αφαιρεί τα άλατα και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων σέβοντας τις επιφάνειες.

Τιμή 4,02 €

Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml

Ζήστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση του καλοκαιριού με την Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml από την εταιρία Κολώνια 60ο. Μια απόλυτα αρμονική σύνθεση που θα σας ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη με το μοναδικό άρωμά της. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί άνετα και φρέσκο κάθε μέρα με αυτήν τη μοναδική Κολώνια.
Τιμή 2,63 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €