• Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum plus 24τεμ
  • Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum plus 24τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFairy

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum plus 24τεμ

49831
8001090844545
7,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball classic 34τεμ

Το FINISH 34 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να έχετε λαμπερά και καθαρά πιάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Η προηγμένη τεχνολογία POWERBALL εξασφαλίζει ότι τα πιάτα σας θα είναι λαμπερά και απολυμένα από κάθε υπολείμματα. Απλά προσθέστε έναν δίσκο στον πλυντήριο πιάτων σας και αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει - αποκτήστε το FINISH 34 tabs τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε φορά!
Τιμή 7,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Novel clarity κρεμοσάπουνο με αντλία θαλασσινή αύρα 500ml

Το Clarity υγρό καθαρισμού χεριών προσφέρει καθαρισμό των χεριών σας και ευχάριστο, πλούσιο άρωμα. Ο συνδυασμός πλούσιου αφρού, και ενυδατικών συστατικών αποτελεί το Clever ιδανική λύση για τον καταναλωτή και επαγγελματία. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Guava sensations,Sea Breeze, Acai Berry & Ρόδι.

Τιμή 1,50 €

Every Day σερβιετάκια all cotton large 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €

Κύκλωψ πιάτο βαθύ πλαστικό 20,4cm

Το Κύκλωψ πιάτο βαθύ πλαστικό 20,4cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τα γεύματά σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Η μοναδική σχεδίασή του προσθέτει στυλ στο τραπέζι σας, ενώ η βάθια κατασκευή του το καθιστά ιδανικό για σάλτσες και σούπες. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 0,67 €

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 200ml

Το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντικαταμίκρυστη προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας με το HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CLASSIC 2 IN 1 CONDITIONER και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,40 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου κλασικό 500ml

Το Viakal Classic είναι ιδανικό για να αφαιρείτε ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα και για να καθαρίζετε τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού στο μπάνιο και την κουζίνα σας. Η συχνή χρήση του Viakal προλαμβάνει την επανεμφάνιση των αλάτων. Η ειδική σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειες και βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 3,06 €