• Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
  • Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία γλυκάνισος βάζο 30gr

Γλυκάνισος της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο γλυκάνισος, είναι γνωστός ως το βότανο που χαρίζει το χαρακτηριστικό άρωμα στο ούζο. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στην ποτοποιία, την φαρμακευτική και την αρωματοποιία. Χαρίζει άρωμα και γεύση στη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική και στην αρτοποιία. Δοκιμάστε να φτιάξετε παξιμάδια,μπισκότα γλυκά και λικέρ με τον γλυκάνισο και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

12679
5201861040357
1,36 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr

Η πιπερόριζα της εταιρίας Αποστόλου είναι η τέλεια προσθήκη στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την τριμμένη μορφή της, προσφέρει έντονη γεύση και αρωματικότητα που θα κάνει τα πιάτα σας να ξεχωρίζουν. Αφήστε την ποιότητα και τη γεύση της πιπερόριζας Αποστόλου να σας εντυπωσιάσει και να αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας ικανότητες.
Τιμή 3,26 €

Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr

Το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr από την εταιρία Ήλιος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τα φαγητά σας να ξεχωρίζουν. Με την εκλεκτή γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις ανατολίτικες γεύσεις με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 1,53 €

Καγιά μουστάρδα 500gr

Η μουστάρδα Καγιά είναι ένα δημοφιλές προϊόν στην Ελλάδα, με γεύση που θυμίζει την παραδοσιακή ελληνική μουστάρδα. Συνήθως προσφέρεται σε μικρά βαζάκια των 100gr ή 200gr, αλλά υπάρχει και σε μεγαλύτερη συσκευασία των 500gr για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη ποσότητα. Η μουστάρδα Καγιά είναι ιδανική για να συνοδεύσετε πιάτα όπως λουκάνικα, μπριζόλες ή σάντουιτς.
Τιμή 4,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm της εταιρίας Fest είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, το ταψί Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και εύκολο καθαρισμό. Η ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου του προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Fest magic ταψί σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μαγειρικής!
Τιμή 7,60 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 25x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 25x1gr της εταιρίας Evripos είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απόλυτα φυσική και αρωματική εμπειρία. Η ποιότητα του προϊόντος μας είναι αναμφίβολα ανώτερη, ενώ η ευκολία στη χρήση του το καθιστά ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε στις απολαύσεις του φυσικού κόσμου.
Τιμή 2,04 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods regular 2x55τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular 2x55τεμ είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που λάμπουν. Με την αξεπέραστη τεχνολογία της Ariel, τα ρούχα σας θα είναι πεντακάθαρα και μυρωδάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Απλά ρίξτε μια κάψουλα στον πλυντήριο και αφήστε τη μαγεία της Ariel να κάνει τη δουλειά της. Αποκτήστε τις κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 32,21 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεβάντα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 96% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €