• ΛΑΜΠΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗ ΜΕΣΑΙΑ 530ΜΛ
  • ΛΑΜΠΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗ ΜΕΣΑΙΑ 530ΜΛ

ΛΑΜΠΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗ ΜΕΣΑΙΑ 530ΜΛ

48291
5200111875497
3,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυψελη μελι 920gr, ελληνικο

Η κυψέλη μελιού 920gr που προσφέρει η εταιρία μας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το πλούσιο άρωμα και την γλυκιά γεύση του μελιού μας, που προέρχεται από τις καθαρές ελληνικές φύσεις. Κάντε μια ξεχωριστή επιλογή και απολαύστε τη μυστική συνταγή μας που θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του μελι
Τιμή 7,78 €

Κλιπ για τραπεζομαντηλο inox 50τεμ

Με αυτό το κλιπ για τραπεζομάντηλο inox 50τεμ, θα δώσετε μια λεπτή και κομψή αίσθηση στο τραπέζι σας. Η ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα θα σας διαρκέσει για πολλά χρόνια, ενώ η λεπτομερής σχεδίαση θα εντυπωσιάσει κάθε φιλοξενούμενο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 9,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Athena κουταλάκι γλυκού ανοξείδωτο 6τεμ 10-604

Το κουταλάκι γλυκού Athena ανοξείδωτο 6τεμ 10-604 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή του γεύματος. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το κουταλάκι δεν μόνο χαρίζει λάμψη και κομψότητα στο τραπέζι, αλλά είναι επίσης ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήσετε να λείπει από τη συλλογή σας!
Τιμή 3,98 €

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml

Ανακαλύψτε το νέο Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml και απολαύστε τέλειος καφές κάθε φορά. Η εξαιρετική ποιότητα και η αντοχή του αλουμινίου συνδυάζονται με την αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με το Nava terrestrial μπρίκι!
Τιμή 6,29 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl 4x80τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα Pampers θα κρατήσουν το δέρμα του μωρού σας στεγνό και προστατευμένο. Επιπλέον, η απαλή φόρμουλα τους είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, ενώ το δροσερό άρωμά τους θα αφήσει το μωράκι σας αναζωογονημένο και φρέσκο. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl και προσφέρ
Τιμή 4,70 €

Mentos τσίχλες pure fresh mini winter green 100τεμ

Ανανεώστε την αναπνοή σας με τις Mentos τσίχλες pure fresh mini winter green! Απολαύστε το δροσερό γεύση του χειμώνα σε κάθε μασχάλη και ανακαλύψτε την αίσθηση της φρεσκάδας που διαρκεί. Με 100 τεμάχια, αυτές οι τσίχλες είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις τώρα και ανανεώστε το χαμόγελό σας!
Τιμή 6,10 €