• Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
  • Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr

Το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr από την εταιρία Ήλιος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τα φαγητά σας να ξεχωρίζουν. Με την εκλεκτή γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις ανατολίτικες γεύσεις με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
12645
5201165000255
1,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος μπαχάρι τριμμένο 50gr

Το Ήλιος μπαχάρι τριμμένο 50gr είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα στα φαγητά σας. Με την ποιότητα και την αυθεντικότητα της εταιρίας Ήλιος, αυτό το μπαχάρι θα γίνει απαραίτητο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μία μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,53 €

Ήλιος μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr

Το Ήλιος μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμα που προσφέρει, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τα μυστικά της αυθεντικής γεύσης!
Τιμή 1,76 €

Καγιά κακουλέ 5gr

Κάρδαμο ή Κακουλέ της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 5 γραμμαρίων. Το κάρδαμο ή κακουλέ, είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό μπαχαρικό, που χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική. Πολύτιμο μπαχαρικό με δυνατό άρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο, πεύκο και μέντα και γεύση γλυκιά και έντονη με πικάντικες νότες. Παραδοσιακά στην Ελλάδα το βάζουμε στα τσουρέκια είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με μαστίχα ή και μαχλέπι. Δίνει φοβερή γεύση στο τσάι και αποτελεί το βασικό συστατικό στο μείγμα μπαχαρικών chai Masala. Στις αραβικές χώρες, η κύρια χρήση του κάρδαμου είναι ο αρωματισμός του αραβικού καφέ. Είναι απαραίτητο συστατικό στην ινδική κουζίνα, ειδικά σε πιάτα με ρύζι. Το συναντάμε σε μαρινάδες κρεατικών και πουλερικών, φαγητά κατσαρόλας, αλλά και σε παγωτά, πουτίγκες, κείκ, σιρόπια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α. Ταιριάζει υπέροχα με γαρύφαλλο, πιπερόριζα, γλυκάνισο, μαστίχα, μάραθο, κανέλα και μαχλέπι.

Τιμή 1,46 €

Ινδία πιπερίτσες τσίλι βάζο 12gr

Τα πιο καυτερά τσίλι πιπεριά από την Ινδία, σε ένα βάζο 12gr! Απογειώστε τις γεύσεις σας με αυτό το μοναδικό προϊόν από την εταιρία Ινδία. Απολαύστε την πικάντικη γεύση και δώστε μια ξεχωριστή νότα σε κάθε γεύμα σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων!
Τιμή 0,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύσουν από τυχόν κινδύνους και θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με ασφάλεια και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε ότι η ασφάλεια και η προστασία είναι προτεραιότητά σας.
Τιμή 3,45 €

Pummaro χυμός τομάτας κλασικός 500gr

100% Ελληνικές τομάτες για υπέροχο άρωμα και γεύση στο φαγητό.

Δοκιμάστε το σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και σε υπέροχες σάλτσες, σιγοβράζοντας σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας.

Τιμή 0,84 €

Septona σερβιέτες feel free night 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, ειδικά σχεδιασμένες με μεγαλύτερη απορροφητικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Νύχτας

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €