• Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm Fest - 1
  • Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm Fest - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm της εταιρίας Fest είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, το ταψί Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και εύκολο καθαρισμό. Η ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου του προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Fest magic ταψί σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μαγειρικής!
16985
5202260022739
7,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirella φορμάκια χάρτινα για κεικ 9cm 75τεμ

Τα φορμάκια χαρτίνα για κέικ 9cm 75τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχα κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υπέροχα γλυκά για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε το ταλέντο σας στην αρτοποιία!
Τιμή 0,71 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με την αντικολλητική επίστρωση, θα μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του ταψιού επιτρέπει ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας, ενώ το αλουμίνιο του ταψιού εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Αποκτήστε το Fest magic ταψί στρόγγυ?
Τιμή 10,94 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο 30cm

Flow Fest. Το ταψί στρογγυλό νο30 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με την αντικολλητική του επίστρωση, εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και μαγειρική χωρίς ανησυχίες. Οι ανθεκτικές χειρολαβές του εξασφαλίζουν άνετη χρήση και μεταφορά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!

Τιμή 10,57 €

Estia φόρμα για κέικ στρόγγυλη αλουμινίου 27x27x9,5cm

Φόρμα της Estia από αλουμίνιο, ένα υλικό που θερμαίνεται και ψύχεται γρήγορα γι'αυτό και χρησιμοποιείται για το ψήσιμο τροφίμων που δε θέλουν πολύ ώρα στον φούρνο. Προτείνεται, πριν την πρώτη χρήση, να πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και να αλείψετε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο. Επίσης για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στον πάτο και στα τοιχώματα της φόρμας, καλό είναι να μην κόβετε το μείγμα μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία. Είναι κατάλληλη για φούρνο και προτείνεται το πλύσιμο της φόρμας να γίνεται στο χέρι για τη σωστή συντήρησή της.

Εσωτερική Επίστρωση: Αντικολλητική

Τιμή 5,95 €

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 14x4cm

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουζίνα σας το ανοξείδωτο μπωλ ανάμειξης 14x4cm. Με την απαράμιλλη ποιότητα και αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, αυτό το μπωλ είναι ιδανικό για κάθε είδους ανάμειξη. Με τις διαστάσεις του να το κάνουν πρακτικό για κάθε χρήση, δεν υπάρχει λόγος να μην το προσθέσετε στη συλλογή σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με το παραδοσιακό μας προϊόν, το "Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500γρ". Αυτό το προϊόν συνδυάζει την ποιότητα των στριφταριών με τη φρεσκάδα των λαχανικών, δημιουργώντας ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα.

Τιμή 2,14 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Η απαλή μυρωδιά της λεβάντας θα χαλαρώσει το μωρό σας και θα του προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν που θα κάνει τη φροντίδα του μωρού σας εύκ
Τιμή 0,96 €

Vileda σφουγγαρίστρα classic με χοντρό κάλυκα μπλε 2τεμ

Η Vileda SuperMocio Classic είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια). -Υλικό έξτρα απορροφητικό και ανθεκτικό -Βιδωτός κάλυκας σε σχήμα λεμονιού για να καθαρίζετε εύκολα ακόμα και τις γωνίες (πατέντα Vileda). Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού χρησιμοποιήστε την με το σετ κουβά-στίφτη Vileda.

Τιμή 4,80 €

Sidirela θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 70x120cm

Θήκη αποθήκευσης κενού αέρος, ιδανική για ρούχα, κλινοσκεπάματα και διάφορα ογκώδη είδη. Διαθέτει ειδικό στόμιο αποσυμπίεσης του αέρα, είναι αεροστεγής, αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη. Διαστάσεις: 120x70cm

Τιμή 1,16 €