• MACAO ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ 28gr ΜΥΛΟΣ
  • MACAO ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ 28gr ΜΥΛΟΣ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΠΥΡΙ 28gr ΜΥΛΟΣ

48920
5203209020106
2,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος ξυνό κιτρικό οξύ 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Ήλιος, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50γρ.

Τιμή 0,86 €

Καγιά grillo για κεφτεδάκια 50gr

Το Καγιά grillo για κεφτεδάκια 50gr είναι το τέλειο μπαχαρικό για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα και γεύση στα φαγητά σας. Με την πρώτη μυρωδιά θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Μεσογείου και θα ανανεώσετε τις συνταγές σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,40 €

Ήλιος πάπρικα καυτερή από κόκκινο πιπέρι 100gr

Πάπρικα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 100 γραμμαρίων. Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum. Περιέχει βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτική δράση. Καυτερή ή γλυκιά, η πάπρικα γίνεται συστατικό της μαρινάδας, μπαίνει στα κοκκινιστά, σε ντρέσινγκ ή ντιπ, σε κιμαδοπαρασκευές και χαρίζει μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα που προστίθεται.

Τιμή 1,75 €

Anatoli σκόρδο γκρανούλε 60gr

Αποκτήστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία του Anatoli σκόρδο γκρανούλε 60gr. Ανανεώστε τις γεύσεις σας και απογειώστε τα φαγητά σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Anatoli. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα διάσταση στη μαγειρική σας.
Τιμή 2,63 €

Αποστόλου πιπέρι μαύρο τριμμένο 500gr

Το τριμμένο μαύρο πιπέρι της εταιρίας Αποστόλου είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης και της ποιότητας. Με τη μοναδική του αίσθηση και την έντονη γεύση του, το μαύρο πιπέρι της Αποστόλου θα δώσει μια νότα ποικιλίας σε κάθε μαγειρευτό πιάτο σας. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντικότητα του μαύρου πιπεριού με το τριμμένο μαύρο πιπέρι της Αποστόλου, και αναβαθμίστε τις γεύσεις στην κουζίνα σας.
Τιμή 8,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Frut up αναψυκτικό πορτοκαλάδα 1,5lt

Το Frut Up αναψυκτικό πορτοκαλάδα σε συσκευασία 1,5 λίτρου είναι μια δροσιστική και φρουτώδης επιλογή για όσους απολαμβάνουν την αγαπημένη γεύση της πορτοκαλάδας. Με τον φυσικό χαρακτήρα του πορτοκαλιού, αυτό το αναψυκτικό προσφέρει μια διαδραστική και απολαυστική εμπειρία που μπορεί να απολαμβάνεται καθημερινά.

Κανονική τιμή 0,92 € Τιμή 0,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 100gr

Βελτιώνει τη χώνεψη

Βελτιώνει τη διατροφική αξία κάθε βούκας που τρώτε

Απαλύνει τα συμπτώματα αρθρίτιδας

Συμβάλλει στη μάχη κατά του καρκίνου

Συμβάλλει στην καλή υγεία του εγκεφάλου

Προστατεύει την καρδιά σας

Παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που συνήθως παραλείπουμε

Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού

Τιμή 1,65 €

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού άρωμα λουλουδιών 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Got2b κρέμα styling chaotic modelling fibre gum 100ml

Η Got2b κρέμα styling 100ml chaotic modelling fibre gum είναι το ιδανικό προϊόν για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα τολμηρό και μοναδικό χτένισμα. Με την απίστευτη δύναμη και ευελιξία που προσφέρει, θα μπορείτε να δημιουργήσετε το look που πάντα ονειρευόσασταν, ενώ η μοναδική του φόρμουλα θα κρατήσει το χτένισμά σας αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Αποκτήστε τώρα την Got2b κρέμα styling 100ml chaotic modelling fibre gum και ξεχωρίστε σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 4,66 €