• Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr
  • Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr
  • Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr
  • Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΑποστόλου

Αποστόλου πιπερόριζα τριμμένη 100gr

Η πιπερόριζα της εταιρίας Αποστόλου είναι η τέλεια προσθήκη στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την τριμμένη μορφή της, προσφέρει έντονη γεύση και αρωματικότητα που θα κάνει τα πιάτα σας να ξεχωρίζουν. Αφήστε την ποιότητα και τη γεύση της πιπερόριζας Αποστόλου να σας εντυπωσιάσει και να αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας ικανότητες.
23558
5213006252679
3,26 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr

Το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και αρωματικότητα, θα δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα μαγειρευτά σας. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γεύσης.
Τιμή 4,13 €

Macao πάπρικα κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από την αλέσημη ξηρή πούδρα των κόκκων του πιπεριού Capsicum annuum. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πιπεριού, και ανάλογα με την ποικιλία, η πάπρικα μπορεί να είναι γλυκιά, πικάντικη, ή και καπνισμένη. Στην περίπτωση της πάπρικας κόκκινου πιπεριού, η πούδρα προέρχεται από κόκκους πιπεριού που έχουν ωριμάσει και έχουν αποξηρανθεί.

Τιμή 0,81 €

Anatoli πιπέρι μπούκοβο καυτερό 35gr

Το Anatoli πιπέρι μπούκοβο καυτερό 35gr θα δώσει μια έντονη γεύση και αρωματικότητα στα μαγειρευτά σας. Απολαύστε τη μοναδική πικάντικη νότα που προσφέρει σε κάθε μπίρικο και φαγητό σας. Αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με το Anatoli πιπέρι μπούκοβο και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας.
Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €