Υγρά πιάτων

Ενεργά φίλτρα

Agnotis baby υγρό πιάτων 500ml

Υγρό καθαρισμού μπιμπερό, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες κατά 93% φυτικής προέλευσης. Περιέχει εκχύλισμα καλέντουλας και οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, με ουδέτερο ph.

Τιμή 1,92 €

Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt

Το Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με λευκό ξύδι και πράσινο μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τους υπολείμματα φαγητού. Κάντε την καθημερινή σας διαδικασία πλύσης πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία με το Ava action υγρό πιάτων.
Τιμή 11,64 €

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα και άρωμα λεμονιού που ξυπνά τις αισθήσεις. Με την προηγμένη του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης πιάτων με το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt.
Τιμή 4,27 €

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας. Με τη σύνθεσή του που διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας.
Τιμή 1,27 €

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 2,40 € Τιμή 2,24 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Κανονική τιμή 2,33 € Τιμή 2,24 €
  • -0,09 €
  • -0,09 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι & λεμόνι 430ml

Τα πιάτα AVA PERLE 430ml με γεύση χαμομήλι και λεμόνι θα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε τον καφέ σας ή το τσάι σας σε ένα πιάτο που ξεχωρίζει για το μοναδικό του design και την ποιότητά του. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 1,31 €

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα με φυσική φρεσκάδα χαμομηλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα πιάτα λαμπερά και αρωματικά, κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Ανακαλύψτε τη δύναμη του χαμομηλιού με το Ava perle και αφήστε τη μαγεία να μπει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,26 €

Ava perle υγρό πιάτων χαμομήλι 430ml

Το Ava perle πιατων 430ml χαμομηλι είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και το μοναδικό του design. Με την λεπτομερή χαμομηλέια υφή του, αυτό το πιάτο θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στην τραπεζαρία σας. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση ή για ξεχωριστές περιστάσεις και θα κάνει το δείπνο σας ακόμα πιο ευχάριστο. Αποκτήστε το Ava perle πιατων 430ml χαμομηλι τώρα και ανανεώστε το στυλ της κουζίνας σας!
Τιμή 1,31 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 4lt

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων με άρωμα λεμονανθούλας έχει χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και τον απολογισμό των πιάτων σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονανθούλας. Χάρη στη σύνθεσή του, το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας.

Τιμή 4,11 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και απολύτως καθαρά πιάτα. Η μοναδική του σύνθεση με λεμόνι και ανθός θα αναζωογονήσει την κουζίνα σας και θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα, αφού το Axion διαλύεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το Axion σήμερα και απολαύστε άψογη καθαριότητα με κάθε πλύσιμο πιάτων.

Κανονική τιμή 1,27 € Τιμή 1,19 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων ξύδι 750ml

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων ξύδι 750ml είναι η ιδανική λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το Axion σήμερα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμού με κάθε χρήση!
Κανονική τιμή 1,27 € Τιμή 1,19 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με ξύδι 4lt

Υγρό πιάτων για το αποτελεσματικό πλύσιμο των πιάτων και των σκευών με Ultra δύναμη και φυσικό ξύδι για αποτελεσματική απόσμηση από τροφές όπως ψάρι, αυγό κ.ά. Λίγες σταγόνες μόνο αρκούν.

Έχει ουδέτερο Ph και είναι απαλό με τα χέρια.

Τιμή 5,29 €

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με χαμομήλι 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Endless δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Οδηγίες Χρήσης: Προσθέστε 1-2 σταγόνες υγρού στο σφουγγάρι σας και πλύνετε πιάτα, ποτήρια και άλλα σκεύη. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Τιμή 6,30 €

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 1,03 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml

Ζήστε την εξωτική εμπειρία του Endless υγρού πιάτων εξωτικού νησιού 500ml. Αφήστε τα αισθήματα της φρεσκάδας και της καθαριότητας να σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι ονειρεμένο σε ένα εξωτικό νησί. Η μοναδική σύνθεση του Endless υγρού πιάτων θα κάνει το πλύσιμο των πιάτων σας μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 1,03 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €

Endless υγρό πιάτων λεμόνι & βότανα 500ml

Υγρό πιάτων της εταιρείας Endless με άρωμα λεμονιού για τέλεια απόσμιση από τροφές. Δημιουργεί πλούσιο αφρό, με εύκολο ξέβγαλμα και ευχάριστο άρωμα. Ουδέτερο Ph 6,8 - 7,2.

Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,92 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml

Το Endless υγρό πιάτων μπλε της θάλασσας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά πιάτα που λάμπουν σαν καινούργια. Η ειδική του σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας μια ευχάριστη μυρωδιά μπλε θάλασσας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία του πλυντηρίου πιάτων σας!
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 1,03 €
  • -0,02 €
  • -0,02 €

Endless υγρό πιάτων μυρωδάτο μήλο 750ml

Το Endless υγρό πιάτων με μήλο είναι ένα μυρωδάτο και αποτελεσματικό υγρό πιάτων που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας. Η μυρωδιά του μήλου προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα στα πιάτα σας και κάνει το πλύσιμο των πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία. Με μια συσκευασία 750ml, το Endless υγρό πιάτων με μήλο θα κρατήσει τα πιάτα σας καθαρά και λαμπερά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,41 €

Endless υγρό πιάτων πορτοκάλι & βασιλικός 500ml

Το Endless υγρό πιάτων πορτοκάλι & βασιλικός 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Η μοναδική σύνθεσή του με πορτοκάλι και βασιλικό θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα στην κουζίνα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος πιάτων!
Τιμή 1,00 €

Fairy max power υγρό πιάτων κανονικό 660ml

Το Fairy max power υγρό πιάτων κανονικό 660ml είναι η ιδανική επιλογή για το καθημερινό καθάρισμα των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την αποτελεσματικότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Fairy max power και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο πιάτων.
Τιμή 4,50 €

Fairy max power υγρό πιάτων λεμόνι 650ml

Το Fairy max power υγρό πιάτων λεμόνι 650ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του Fairy max power και κάντε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 3,53 €

Fairy platinum υγρό πιάτων με ευκάλυπτο αντιβακτηριδιακό 320ml

Το Fairy Platinum υγρό πιάτων με ευκάλυπτο αντιβακτηριδιακό 320ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τα πιάτα της λαμπρά και καθαρά. Η μοναδική του φόρμουλα εξουδετερώνει τα βακτήρια και απομακρύνει τους λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ το άρωμα του ευκαλύπτου αφήνει μια φρέσκια αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Fairy Platinum σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλύσης πιάτων!
Τιμή 1,76 €

Fairy υγρό πιάτων original 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων original 320ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα των πιάτων σας. Με μια μοναδική σύνθεση που αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Απολαύστε την αποτελεσματικότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Fairy υγρό πιάτων original 320ml.
Τιμή 1,99 €

Fairy υγρό πιάτων original 400ml

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 2,08 €

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 16,60 €

Fairy υγρό πιάτων original 870ml

Το Fairy υγρό πιάτων original 870ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα και αποτελεσματική καθαριότητα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε το Fairy υγρό πιάτων original 870ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στην κουζίνα σας!
Τιμή 4,34 €

Fairy υγρό πιάτων original 900ml

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 4,18 €

Fairy υγρό πιάτων original εισαγωγής 5lt

Το Fairy υγρό πιάτων original 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Fairy υγρό πιάτων original 5lt!
Τιμή 17,10 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 1,71 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 5lt

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 17,10 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 800ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 3,08 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι εισαγωγής 650ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 2,89 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι ελληνικό 400ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 2,08 €

Fairy υγρό πιάτων με άρωμα ρόδι & πορτοκάλι 800ml

Το Fairy υγρό πιάτων ρόδι πορτοκάλι εισαγωγής 800ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα και άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις ακαθαρσίες, ενώ παράλληλα προσθέτει ένα αναζωογονητικό άρωμα ροδάκινου και πορτοκαλιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία στο πλύσιμο των πιάτων!
Τιμή 3,07 €

Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης με το Fairy υγρό πιάτων και κάντε την καθημερινή σας δουλειά στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 1,99 €

Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 4,18 €

Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml είναι το ιδανικό προϊόν για να καθαρίσετε τα πιάτα σας με λάμψη και φρεσκάδα. Η μοναδική του σύνθεση με μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι η κουζίνα σας είναι πάντα καθαρή και φροντισμένη. Αποκτήστε το Fairy υγρό πιάτων με μήλο 320ml τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν σαν καινούργια!
Τιμή 2,08 €

Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική του φόρμουλα με ρόδι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και εξασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη απομάκρυνση των λιπαρών και των λεκέδων. Απολαύστε την εμπειρία του καθαρισμοώ με το Fairy υγρό πιάτων με ρόδι 320ml και αφήστε τα πιάτα σας να λάμψουν!
Τιμή 2,08 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,60 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 800ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 3,07 €

Fairy υγρό πιάτων ρόδι 400ml

Το Fairy υγρό πιάτων ρόδι 400ml θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και θα αναδείξει την ομορφιά τους. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθάρισμα και αντικολλητική προστασία, ενώ το άρωμα ρόδι θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία αισθήσεων. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το Fairy να κάνει τη διαφορά στον καθημερινό σας καθαρισμό.
Τιμή 1,60 €

Fairy υγρό πιάτων χαμομήλι 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy χαμομήλι χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €

Flos vero υγρό πιάτων με αμύγδαλο 430ml

Το Flos Vero υγρό πιάτων με αμύγδαλο 430ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με άρωμα αμυγδάλου θα σας ταξιδέψει και θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 1,06 €

Luxe υγρό πιάτων λεμόνι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων με άρωμα λεμόνι είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και αρωματισμένα με το δροσερό άρωμα του λεμονιού. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει χωρητικότητα 1 λίτρο και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στην επαγγελματική κουζίνα.
Τιμή 1,27 €

Luxe υγρό πιάτων ξύδι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων ξύδι σε συσκευασία των 1 λίτρου είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απαλά. Με ελληνική σύνθεση και ποιότητα, το Luxe υγρό πιάτων ξύδι είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα ξυδιού. Αποκτήστε το Luxe υγρό πιάτων ξύδι και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικ
Τιμή 1,27 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού