• Fairy υγρό πιάτων original 320ml Fairy - 1
  • Fairy υγρό πιάτων original 320ml Fairy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFairy

Fairy υγρό πιάτων original 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων original 320ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα των πιάτων σας. Με μια μοναδική σύνθεση που αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Απολαύστε την αποτελεσματικότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Fairy υγρό πιάτων original 320ml.
38173
8006540994269
1,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

My planet υγρό πιάτων αντιβακτηριδιακό 625ml

Με τα υγρά πιάτων planet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία. Τα υγρά πιάτων planet είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

Τιμή 2,77 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt

Το Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπρά πιάτα και λαχταριστές μυρωδιές. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις ακαθαρσίες, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα διακριτικό άρωμα λεμονιού που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοών!
Τιμή 6,27 €

Luxe υγρό πιάτων λεμόνι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων με άρωμα λεμόνι είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και αρωματισμένα με το δροσερό άρωμα του λεμονιού. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει χωρητικότητα 1 λίτρο και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στην επαγγελματική κουζίνα.
Τιμή 1,27 €

Maki υγρό πιάτων λεμόνι 500ml

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Maki δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ της εταιρίας Swiffer είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα ανταλλακτικά Swiffer duster θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 9,66 €

Palmolive υγρό πιάτων lemon & lime 500ml

Απολαύστε την απαλή υφή του Palmolive Lemon Lime. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ενάντια στα λίπη και αφήνει τα πιάτα αστραφτερά καθαρά.

Τιμή 1,48 €
Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ Foli-Fix - 1 Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ Foli-Fix - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 6lt 30x50cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το μέγεθος 30x50cm και τη χωρητικότητα 6lt, προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην κα?
Κανονική τιμή 0,63 € Τιμή 0,56 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt

Το Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!

Τιμή 2,07 €

Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση των ανατολίτικων μπαχαρικών και δώστε μια ξεχωριστή νότα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το φαγητό σας!
Τιμή 1,40 €