• Luxe υγρό πιάτων ξύδι 1lt Luxe - 1
  • Luxe υγρό πιάτων ξύδι 1lt Luxe - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLuxe

Luxe υγρό πιάτων ξύδι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων ξύδι σε συσκευασία των 1 λίτρου είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απαλά. Με ελληνική σύνθεση και ποιότητα, το Luxe υγρό πιάτων ξύδι είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα ξυδιού. Αποκτήστε το Luxe υγρό πιάτων ξύδι και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικ
36866
8034028881701
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 870ml

Το Fairy υγρό πιάτων original 870ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα και αποτελεσματική καθαριότητα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε το Fairy υγρό πιάτων original 870ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στην κουζίνα σας!
Τιμή 4,34 €

Fairy υγρό πιάτων χαμομήλι 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy χαμομήλι χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 900ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 4,21 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα λεμόνι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Garden violet χαρτοπετσετα 33x33cm 70 φύλλων

Η Garden violet χαρτοπετσέτα 33x33cm 70 φύλλων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με τη μοναδική της λεπτή υφή και την απαλή αίσθηση, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Απορροφητική, ανθεκτική και με μοναδικό σχεδιασμό, η Garden violet χαρτοπετσέτα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητά της σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 0,62 €

Pantene σαμπουάν sheer volume για λεπτά & ίσια μαλλιά 360ml

Το Pantene Pro-V Πλούσιος Όγκος καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V για λαμπερά και με υγιή εμφάνιση μαλλιά. Άμεσος όγκος στα λεπτά μαλλιά σας χωρίς να τα βαραίνει.

Τιμή 3,53 €

Master chef ρύζι μπονέτ 5kg

Το Master chef ρύζι μπονέτ 5kg είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και την απολαυστική γεύση του, αυτό το ρύζι θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα που προσφέρει σε κάθε πιάτο. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή του Master chef ρυζιού μπονέτ 5kg και ανακαλύψτε τη διαφορά στη μαγειρική σας!
Τιμή 10,72 €