Υγιεινή & φροντίδα μωρού

Ενεργά φίλτρα

Agnotis baby μαλακτικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό μαλακτικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 98% φυσική προέλευση προϊόντος είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Το απαλό μαλακτικό υφασμάτων είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρήσει την απαλότητα των ρούχων του μωρού σας. Η φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και βιολογικού χαμομηλιού. 

Τιμή 3,63 €

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Τιμή 4,98 €

Borotalco πούδρα 100gr

Η Borotalco πούδρα 100gr είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που χρειάζεσαι. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Borotalco πούδρα 100gr!
Τιμή 1,77 €

Cotton plus ωτοκαθαριστές 200τεμ

Οι Cotton plus ωτοκαθαριστές 200τεμ είναι ο απόλυτος τρόπος για να διατηρήσετε τα αυτιά σας καθαρά και υγιή. Η υψηλή ποιότητα και η αποτελεσματικότητά τους δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αποκτήστε τους σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης.
Τιμή 0,77 €

Fissan baby essentials σαμπουάν & αφρόλουτρο 400ml

Βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο με 0% αλκοόλ, για την ολοκληρωμένη υγιεινή περιποίηση του νεογέννητου. Καθαρίζει απαλά κεφαλάκι και σώμα, χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,97 €

Fissan baby αφρόλουτρο delicato 400ml

Σύνθεση με εκχύλισμα χαμομηλιού, που καθαρίζει απαλά το δέρμα του μωρού, κρατώντας το απαλό και προστατευμένο, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσική του ισορροπία. Διαθέτει ουδέτερο pH, είναι υποαλλεργικό, χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και χρωστικές.

Τιμή 3,55 €

Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 400ml

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 με ειδική αντλία & ήπια σύνθεση με γλυκερίνη και φυσικό εκχύλισμα μελιού.

Χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και άλλες χρωστικές. Με PH φιλικό προς τη βρεφική επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή του μωρού.

Τιμή 3,40 €

Fissan baby σαμπουάν & αφρόλουτρο 2σε1 500ml

Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 2σε1 με ειδική αντλία & ήπια σύνθεση με γλυκερίνη και φυσικό εκχύλισμα μελιού.

Χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και άλλες χρωστικές. Με PH φιλικό προς τη βρεφική επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή του μωρού.

Τιμή 4,58 €

Fissan παιδική πούδρα ταλκ 100gr

Πούδρα ειδικά μελετημένη για να φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του µωρού, καθώς και να απορροφά την περιττή υγρασία από τις πτυχώσεις του δέρματος.

Προστατεύει από την τριβή που προκαλείται μεταξύ πάνας και δέρματος έτσι ώστε το βρέφος να νιώθει άνετα μετά από κάθε αλλαγή.

Δερματολογικά ελεγμένη.

Τιμή 2,19 €

Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων 15μεζ 750ml

Το Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων 15μεζ 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα στα ρούχα, ενώ παράλληλα διατηρεί την απαράμιλλη ποιότητά τους. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές ημέρες, κάνοντας τα ρούχα του μωρού σας ακόμη πιο απολαυστικά στην αφή. Αποκτήστε το Flos baby safe υγρό μαλακτικό ρούχων τώρα και απογειώστε την εμπειρία φρον?
Τιμή 2,13 €

Flos baby safe υγρό πλυντηρίου ρούχων 15μεζ 750ml

Το Flos baby safe υγρό πλυντηρίου ρούχων 15μεζ 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που δεν περιέχει βλαβερές ουσίες, εγγυάται την αποτελεσματική και ασφαλή καθαριότητα των ρούχων, προσφέροντας παράλληλα μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Flos baby safe υγρό πλυντηρίου τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία που αξίζει!
Τιμή 4,38 €

Johnson's baby oil aloe vera ενυδατικό λάδι 300ml

Ενυδατικό λάδι με αλόη ιδανικό για εσάς και το μωρό σας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη, για υγιή και απαλή επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το Baby Oil για το βρεφικό μασάζ και απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία που ενδυναμώνει τη σχέση σας με το μωρό σας. Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,56 €

Johnson's baby oil ενυδατικό λάδι 300ml

Ενυδατικό λάδι ιδανικό για εσάς και το μωρό σας μετά από ένα ζεστό μπάνιο. Εξασφαλίζει έως 10 φορές περισσότερη υγρασία, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Είναι υποαλλεργικό, με ισορροπημένο pH για την επιδερμίδα & ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους.

Χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις και αλκοόλη.

Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,56 €

Johnson's baby σαμπουάν 300ml

Το Johnson's® Baby Shampoo Χαμομήλι με υποαλλεργική σύνθεση απαλή για τα μάτια καθαρίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού και την αφήνει ενυδατωμένη και με υγιή όψη. Χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, αλκοόλη και σαπούνι. Η σύνθεση Οχι πια Δάκρυα® είναι το ίδιο απαλή για τα μάτια όπως το καθαρό νερό, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές στο μπάνιο.

Ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους.

Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,03 €

Johnson's baby σαμπουάν 500ml

Σαμπουάν με υποαλλεργική σύνθεση, απαλή για τα μάτια που καθαρίζει αποτελεσματικά αφήνοντας τα μαλλιά του μωρού λεία και λαμπερά. Με σύνθεση ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ® είναι το ίδιο απαλή για τα μάτια όπως το καθαρό νερό, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές στο μπάνιο.

Χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, αλκοόλη και σαπούνι. 

Ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους.

Τιμή 2,56 €

Johnson's baby σαμπουάν shiny drops 500ml

Το Johnson's baby σαμπουάν shiny drops 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απαλή φροντίδα των μαλλιών του μωρού σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που περιέχει φυσικά συστατικά, χαρίζει λάμψη και απαλότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αφήστε το αρωματικό άρωμα να σας αγκαλιάσει και να δημιουργήσει μια αίσθηση γαλήνης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Κάντε τώρα την αγορά σας και αφήστε τα μαλλιά του μωρού σ
Τιμή 4,05 €

Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml

Περιποιείται τα ευαίσθητα μαλλιά του μωρού σας αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Επίσης έχει χαλαρωτικά αιθέρια έλαια NaturalCalm και είναι ιδανικό για να βοηθά το μωρό σας να κοιμάται καλύτερα.

Τιμή 1,99 €

Johnson's ωτοκαθαριστές 100τεμ

Μπατονέτες με άκρα από 100% αγνό βαμβάκι και βάσεις από 100% χαρτί.

Σχεδιασμένες για τον απαλό καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών γύρω από τα μάτια και το εξωτερικό των αυτιών.

Κατάλληλες για την εφαρμογή και την αφαίρεση προϊόντων μακιγιάζ.

Χωρίς πλαστικό. Σε ανακυκλώσυμη συσκευασία.

Τιμή 1,03 €

Miss Sandy σαμπουάν herbal collagen hyaluron 750ml

Το Miss Sandy σαμπουάν herbal collagen hyaluron 750ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, προσφέροντας ενυδάτωση, ενίσχυση και αναζωογόνηση στα μαλλιά σας. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και με υπέροχη μυρωδιά που διαρκεί. Αποκτήστε το Miss Sandy σαμπουάν τώρα και απογειώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,31 €

Miss Sandy σαμπουάν herbal keratin & sunflower 750ml

Το Miss Sandy σαμπουάν herbal keratin & sunflower 750ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα με βότανα κερατίνης και ηλίανθου προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και προστατεύει από τη θραύση. Απολαύστε την αίσθηση των μαλλιών σας να είναι μαλακά, λεία και ανθεκτικά σε κάθε βούρτσισμα. Αφήστε το Miss Sandy σαμπουάν να σας κάνει να νιώθετε όμορφη και σίγουρη κάθε μέρα.
Τιμή 2,31 €

Miss Sandy σαμπουάν παιδικό 750ml

Το παιδικό σαμπουάν, της εταιρείας Miss Sandy σε μορφή gel, προορίζεται για καθημερινή χρήση χαρίζοντας ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά, ενώ περιποιείται απαλά το τριχωτό της κεφαλής και αφήνει απαλά μαλλιά για εύκολο χτένισμα.

Τιμή 1,97 €

My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων 52μεζ 2,5kg

Η My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων 52μεζ 2,5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με εξαιρετική απόδοση στον καθαρισμό και τη φρεσκάδα, αυτή η σκόνη πλυντηρίου θα κάνει τα ρούχα του μωρού σας απαλά και καθαρά, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Αποκτήστε την My planet baby σκόνη πλυντηρίου ρούχων τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα για το μωρό σας!
Τιμή 8,04 €

My planet baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams 20μεζ 1,16lt

Το My planet baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams 20μεζ 1,16lt είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα του μωρού σας. Με το γλυκό άρωμα των sweet dreams, τα ρούχα θα μυρίζουν φρέσκα και καθαρά για πολλές μέρες. Η φόρμουλα χωρίς φωσφόρο είναι απαλή για το δέρμα του μωρού και αποτελεσματική στην απομάκρυνση των λεκέδων. Αγοράστε το My planet baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων sweet dreams τώρα και δώστε στο μωρό σας την φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 5,30 €

My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 2x28μεζ 2x1,4lt

Ανακαλύψτε τη μαγεία του My Planet Baby υγρού πλυντηρίου ρούχων σε απόχρωση πορτοκαλιού. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με την ποιότητα της My Planet.
Τιμή 11,67 €

My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt

Η My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με το εκλεπτυσμένο άρωμά του πορτοκαλιού, αφήνει τα ρούχα απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε το My planet baby υγρό πλυντηρίου τώρα και κάντε την καθημερινή φροντίδα των ρούχων του μωρού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 9,93 €

Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ

Τα Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη στη φροντίδα του αυτιού. Κατασκευασμένα από φυσικό bamboo, προσφέρουν μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, ενώ παράλληλα σέβονται το περιβάλλον. Με το Normal Clinic ωτοκαθαριστές bamboo κουτί 300τεμ, θα αισθανθείτε φρεσκάδα και ευεξία κάθε μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 1,60 €

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 100τεμ ΚΟΥΤΑΚΙ

Ανανεωμένες μπατονέτες βαμβού για τη φροντίδα της υγείας σας. Με 100 τεμάχια σε ένα βολικό κουτάκι, οι NORMALCLINIC μπατονέτες είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Απαλές, απορροφητικές και αξιόπιστες, θα σας προσφέρουν τη μέγιστη προστασία και άνεση που χρειάζεστε. Αποκτήστε τώρα τις NORMALCLINIC μπατονέτες και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας κάθε μέρα.
Τιμή 0,69 €

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 100τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ

Οι Normalclinic μπατονέτες βαμβού 100 τεμ σε σακουλάκι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρεί την υγιεινή της κάθε μέρα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και άνετη χρήση, αυτές οι μπατονέτες είναι απαραίτητες για κάθε γυναίκα που νοιάζεται για τον εαυτό της. Αποκτήστε τώρα τις Normalclinic μπατονέτες και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας κάθε μέρα.
Τιμή 0,50 €

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 200τεμ ΚΟΥΤΑΚΙ

Οι μπατονέτες βαμβού NORMALCLINIC είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση του αυτιού σας. Με 200 τεμάχια σε κάθε κουτάκι, αυτές οι μπατονέτες είναι απαραίτητες για την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας βαμβάκι, είναι απαλές και απορροφητικές, εξασφαλίζοντας άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε την ποιότητα να πάει πίσω - επιλέξτε τώρα τις μπατονέτες βαμβού NORMALCLINIC για την άψογη φροντίδα που αξίζε?
Τιμή 1,18 €

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 200τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ

Οι NORMALCLINIC μπατονέτες βαμβού 200 τεμ σε σακουλάκι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που νοιάζεται για την υγιεινή της. Με υψηλής ποιότητας υλικά και μοναδικής τεχνολογίας κατασκευής, οι μπατονέτες αυτές εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις NORMALCLINIC μπατονέτες και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που σας προσφέρουν!
Τιμή 0,82 €

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

Τιμή 1,43 €

Proderm αφρόλουτρο για κορίτσια 3+ 700ml

Το παιδικό αφρόλουτρο της εταιρείας Proderm σε μορφή gel, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χαρίζοντας ενυδάτωση και προστασία.

Όγκος: 700ml

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και ξεβγάζεται εύκολα.

Τιμή 2,40 €

Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml

Το Proderm αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας 500ml είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα, ενώ το άρωμα πούδρας θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι. Αποκτήστε το Proderm αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της περιποίησης στο σπίτι σας!
Τιμή 3,89 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 3,39 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 4,92 €

Proderm παιδική πούδρα 100gr

Η βρεφική πούδρα Proderm είναι ειδικά μελετημένη για να προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού από συγκάματα και ερεθισμούς. Απορροφά την περιττή υγρασία από τις πτυχές του δέρματος. Απαλή, υποαλλεργική, δερματολογικά ελεγμένη.

Τιμή 1,92 €

Proderm σαμπουάν & αφρόλουτρο με άρωμα πούδρα 3+ ετών 2x500ml

Το Σαμπουάν Proderm Kids για παιδάκια 3+ ετών, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα μαλλάκια του παιδιού σας, καθώς ο ήπιος και απαλός καθαρισμός του με συστατικά όμοια με αυτά της επιδερμίδας, βοηθά στην προστασία του παιδικού δέρματος από την ξηρότητα. Η απαλή του σύνθεση περιποιείται τα παιδικά μαλλιά αφήνοντάς τα ευκολοχτένιστα. Ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμα του κάνει το μπάνιο του αληθινό παιχνίδι.

Τιμή 4,29 €

Proderm σαμπουάν για αγόρια star wars 400ml

Σαμπουάν για αγόρια. Τώρα τα μπάνιο του παιδιού σας γίνεται αληθινό παιχνίδι. Η ειδική σύνθεσή του, περιποιείται απαλά τα παιδικά μαλλιά διατηρώντας τα λαμπερά και ευκολοχτένιστα.Απαλό για τα μάτιαΥποαλλεργικόΔερματολογικά ελεγμένοΟυδέτερο pH για το δέρμα

Τιμή 2,24 €

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 8,53 €

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 16,20 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια 750ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια SEPTONA Calm n Care Kid, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

0% παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σαπούνι, χρωστικές.

Σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,29 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για την ατοπική δερματίτιδα σε μορφή gel 200ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο είναι η ιδανική επιλογή για την ατοπική δερματίτιδα του μωρού σας. Με μοναδική σύνθεση gel 200ml που προσφέρει απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, το προϊόν μας θα φροντίσει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αφήστε το Septona baby να φροντίσει το μωρό σας και να του χαρίσει την περιποίηση που αξίζει.

Τιμή 3,29 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & αλόη 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & αλόη 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και αλόη θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την αίσθηση ενός απαλού και αρωματικού λουτρού με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο. Αποκτήστε το τώρα και χαρίστε στο μωρό σας την περιποίηση που του αξίζει!
Κανονική τιμή 2,96 € Τιμή 2,88 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & λεβάντα 500ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και λεβάντα, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του μωρού σας, αφήνοντας χαλαρωτικό άρωμα που το βοηθά να κοιμάται καλύτερα! Δεν προκαλεί δάκρυα. Φυσικό pH 5,5.

Κανονική τιμή 2,96 € Τιμή 2,88 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml

Ανακαλύψτε το απαλό και φρέσκο Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml. Η τέλεια φόρμουλα για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και του φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου.
Τιμή 8,82 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και την απαλότητα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και χαμομήλι θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο.

Τιμή 2,96 €

Septona baby σαμπουάν για κορίτσια 500ml

Το Septona baby σαμπουάν είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση των μικρών κοριτσιών σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα gel και την απαλή του μυρωδιά, το σαμπουάν αυτό θα κάνει το μπάνιο τους μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η ειδική σύνθεσή του φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά τους, αφήνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αγοράστε το Septona baby σαμπουάν σήμερα και δώστε στα μικρά σας αγγελούδια τη φροντίδα που τους αξίζει!

Κανονική τιμή 3,21 € Τιμή 3,14 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Septona ecolife ωτοκαθαριστές βιοδιασπώμενοι με 100% οργανικό βαμβάκι 100τεμ

Οι χάρτινες μπατονέτες Ecolife, χάρη στις άκρες τους από 100% οργανικό βαμβάκι, καθαρίζουν απαλά και προσφέρουν φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιώντας τις μπατονέτες SEPTONA ecolife μειώνετε το προσωπικό σας περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς οι μπατονέτες είναι βιοδιασπώμενες και η συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη. Η απόρριψη να γίνεται πάντα στους ειδικούς κάδους ανακύλωσης.

Μικροβιολογικά ελεγμένο.

Κανονική τιμή 0,95 € Τιμή 0,92 €
  • -0,03 €
  • -0,03 €

Septona kids αφρόλουτρο για κορίτσια 750ml

Το απαλό αφρόλουτρο για κορίτσια SEPTONA calm n' care KIDS, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του κάνουν το μπάνιο διασκέδαση!

Κανονική τιμή 2,73 € Τιμή 2,69 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Septona kids σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια 750ml

Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμα του, κάνουν το μπάνιο διασκέδαση.

Κανονική τιμή 3,29 € Τιμή 3,16 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Septona βρεφικό λάδι με βάλσαμο & ελαιόλαδο 200ml

Βρεφικό λάδι με βάλσαμο και ελαιόλαδο. Η σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες προστατεύει, θρέφει και διατηρεί την επιδερμίδα του μωρού σας απαλή, αφήνοντάς υπέροχο άρωμα bebe poudre! Προσφέρει 12ωρη ενυδάτωση, θρέψη & προστασία. Διατηρεί την επιδερμίδα απαλή. Απορροφάται εύκολα.

Κανονική τιμή 2,08 € Τιμή 2,02 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού