• Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 1
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 2
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 3
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 4
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 5
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 6
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 1
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 2
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 3
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 4
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 5
  • Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml Johnsons - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJohnsons

Johnson's σαμπουάν λεβάντα 300ml

Περιποιείται τα ευαίσθητα μαλλιά του μωρού σας αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Επίσης έχει χαλαρωτικά αιθέρια έλαια NaturalCalm και είναι ιδανικό για να βοηθά το μωρό σας να κοιμάται καλύτερα.

10366
3574669907675
1,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Βρέξτε τα μαλλιά, εφαρμόστε κάνοντας πλούσιο αφρό και ξεβγάλτε καλά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή:
Κρατήστε το μακριά από παιδιά.
Μόνο για εξωτερική χρήση.
Στοιχεία Προμηθευτή
JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, Επιδαύρου 4, 151 25 Μαρούσι, Αττική - Τηλ.: 210 6875555

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 200ml

Σαμπουάν και αφρόλουτρο Proderm ειδικά σχεδιασμένο για μωρά μέχρι 12 μηνών. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα του από την ξηρότητα.

Τιμή 1,43 €

Johnson's σαμπουάν κλασικό 300ml

Το Johnson's® Baby Shampoo Χαμομήλι με υποαλλεργική σύνθεση απαλή για τα μάτια καθαρίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού και την αφήνει ενυδατωμένη και με υγιή όψη. Χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, αλκοόλη και σαπούνι. Η σύνθεση Οχι πια Δάκρυα® είναι το ίδιο απαλή για τα μάτια όπως το καθαρό νερό, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές στο μπάνιο.

Ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους.

Προϊόν κατάλληλο και για μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες.

Τιμή 2,03 €

Septona kids αφρόλουτρο για κορίτσια 750ml

Το απαλό αφρόλουτρο για κορίτσια SEPTONA calm n' care KIDS, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του κάνουν το μπάνιο διασκέδαση!

Τιμή 2,73 €

Septona baby σαμπουάν για κορίτσια 500ml

Το Septona baby σαμπουάν είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση των μικρών κοριτσιών σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα gel και την απαλή του μυρωδιά, το σαμπουάν αυτό θα κάνει το μπάνιο τους μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η ειδική σύνθεσή του φροντίζει και προστατεύει τα μαλλιά τους, αφήνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αγοράστε το Septona baby σαμπουάν σήμερα και δώστε στα μικρά σας αγγελούδια τη φροντίδα που τους αξίζει!

Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active hawaii 2x51ml

Η Bref power active μπλοκ τουαλέτας hawaii 2x50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την τουαλέτα σας καθαρή και δροσερή. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα σας.
Τιμή 2,18 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για μαύρα ρούχα 3lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Bolsom με άρωμα gold musk. μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας.

Διαρκεί για 65 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,75 €

Pringles chips paprika 165gr

Απολαύστε την απίθανη γεύση των Pringles chips παπρίκας 165gr από την εταιρία Pringles και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και την τραγανή υφή, αυτά τα chips θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη μαγεία της γεύσης τους.
Τιμή 2,42 €

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €
Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ

Η καλύτερη απόδοση BIC στο ξύρισμα. Το BIC Flex 5 είναι το μοναδικό ξυραφάκι μίας χρήσης 5 λεπίδων, σταθμισμένο με μια σφαίρα εξισορρόπησης για εξαιρετικό έλεγχο. Πέντε κινητές λεπίδες λειτουργούν ξεχωριστά στα περιγράμματα του προσώπου σας για εξαιρετικά λεπτό ξύρισμα. Η κεφαλή του ξυραφιού περιστρέφεται σε γωνία 40 ° για να ενισχύσει περαιτέρω τον έλεγχο κατά το ξύρισμα. Περιλαμβάνει λεπίδα ακριβείας για trimming και φτάνει σε δύσκολα σημεία, όπως κάτω από τη μύτη και στα πλαϊνά, ενώ παράλληλα η καμπυλωτή, άνετη λαβή από καουτσούκ παρέχει σταθερότητα ακόμα και σε βρεγμένα χέρια.

Κανονική τιμή 7,56 € Τιμή 6,43 €
  • -1,13 €
  • -1,13 €