• -1,94 €
  • Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt
  • Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt
  • Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt
  • Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςProderm

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

7917
8711700605670
6,59 €
8,53 €
Έκπτωση -1,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
5-15% ανιονικά τασιενεργά, σαπούνι, μη ιονικά τασιενεργά, <5% φωσφονικές ενώσεις, άρωμα, λαμπρύνουσες ουσίες, ένζυμα, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Περιέχει: C 12-15 αιθοκυκιωμένες αλκοόλη 7 ΕΟ, θειϊκό νάτριο αιθοξυλιωμένης λιπαρής (C 12-14) αλκόολης, αμίδια κόκκου, Ν – (υδροξυαίθυλο). Περιέχει Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Μην το καταπίνετε. Συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Δερματικά εγκαύματα
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E. Λ. Κύμης και Σένεκα 10, Κηφισιά, 14564, Τηλ: 210 6304500, www.unilever.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με χαμομήλι 26μεζ 1,575lt

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεσή του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες . Τα ενεργά συστατικά του, το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες .Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες .Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις . Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη .

Τιμή 6,38 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 4,92 €

Χαρά παιδικό υγρό υποαλλεργικό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Χαρά μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Τιμή 4,76 €

Εύρηκα new born μαλακτικό ρούχων 1lt

Μαλακτικό ειδικό για βρεφικά ρούχα.

Είναι ένα μαλακτικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, προστατεύει τα ρούχα από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα.

Συσκευασία: 1 λίτρο.

Τιμή 3,97 €

My planet υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt

Η My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με το εκλεπτυσμένο άρωμά του πορτοκαλιού, αφήνει τα ρούχα απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε το My planet baby υγρό πλυντηρίου τώρα και κάντε την καθημερινή φροντίδα των ρούχων του μωρού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 9,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Oscar τρούφα σοκολάτας γάλακτος 100gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,54 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 10x1gr είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Η φρέσκια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και χαλάρωση. Απολαύστε ένα φλιτζάνι από το Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει από το άγχος και το άγχος της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης με το Ev
Τιμή 1,00 €